Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
És az nem gond? nincs következménye?
amúgy holnap reggel lejár.
Mi ez a nagy csönd itt?
Éva, a babakocsidat sikerült már eladni?
Én most tettem fel a melszívót oda.
Köszönjük csajok!
Apát felhívtam, aztán el is felejtette hogy ma van a szülinapja. azt sem tudja hányadika van.
bár szombaton tartottuk meg.
Nóri!
Aranyos Bazsi a képeken. kis huncutka. Főleg a fotelos kép az jó!
Sziasztok!
Éjjel aludtunk, de én mocsok adtam neki este panadolt, mert egy kicsit melegnek éreztem, de mégse volt lázas. De ugye ez fájdalomcsillapító is egyben.
Zsuka4 Örülök, hogy Dávid is javulgat. Nekünk azt mondta a doki, hogy nem kell csak a tüneti kezelés neki.
Lia!
Ha a nyelvén nincs is szájpenész a torkán, vagy a szájpadlásán lehet. Inkább kezeld neki, mert ha abbahagyod akkor újra keletkezhetz neki.
A krupli, meg a tök is jó. Na meg a borsó!
Szerintem borsó lesz, abból nagyon sok van a fagyasztómban!
Én krumpli vagy tökfőzelékkel szretem a fasírtot.
Küldhetsz ha készen van !!!
még pizsiben vgyok, és az ágyban punnyadunk.
Viki még nem alszik, 7-kor kelt és szenved !!!!
na megyek, elaltatom !
Sziasztok
Afrodita nagyon sajnállak a műtét miatt, remélem hamarosan rendbe jössz. Még jóhogy a párod otthon van a héten szabin
Banya Meli jól van? Nem lett lázas?
Lia Dávidkának is volt szájpenésze vagy háromszor de a boraxos ecsetelőtől elmúlt.
Dávid nem lázas, este már nagyon jó kedve volt. Éjszaka aludtunk szerencsére. Igaz mellettem aludt, nem akartam hogy állandóan ugrálni kelljen hozzá, de nem is kellett volna.
Dokinál még nem voltunk, majd holnap leviszem ha megint belázasodik. Addig is kap kálciumot meg orrcseppet meg tengervizes orrsprét.
Vaníliásat irattam én is fel!
Kíváncsi vagyok hogy fog neki ízleni?
Bazsi alszik!
Fél 8-kor evett, aztán 8-kor el is aludt!
Addig gyorsan összegyúrtam a fasírtot, mert ha ébren van nem lehet!
Csak még nem tudom, hogy milyen főzeléket csináljak hozzá!
szóval akkor dupla fronthatás és még hó???
hurrá!!! nem nagyon alszunk akkor mi is. viszont a hónak nagyon örülni fog Evelin!!
Vikus nagyon szereti a Milupásat, vaníliás.
Szegénykém a helyemen fekszik, és nézi a tévét álmos szemekkel. Le is fényképezem!
Hideg bizots nincs, mert mára is 11 fokot mondanak, de megint jön front, csak most hideg! Vasárnapra havat is mondanak!
Szerencsére Bazsi nem beteg, remélem nem is lesz!
Most hívtam a védőnőt, irattam recepteket! Mondta, hogy Milupás tejpépet irat fel, mert a Sinlac csak sűrítőanyag!