Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Most nem.
Örülök,mert olyan jót aludt délután,egyetlen köhögéssel 2,5 órát.
Igaz hogy lejjebb vettem a fűtést,megy a párásitó.
na fürdés elnapolva apa fürdik viszket a bőre a hajától:)))
imád puszilkodni:))
Lilcsi hogy van???lázas még??
Jaj,de édes!!
Hogy adja a puszit,de drága!
Sziasztok. Lilcsinek jobbulást kívánunk. Reméljük nem kell kórházba menni.
Hát visszaolvasni nem tudok, sokat írtatok.
Bazsi még nem jött rá arra, hogy lökdösse magát felfelé!
Furcsa neki, hogy csüng a levegőben! :)
alkalmazása:jól ki kell szellőztetni és egy pici pröcc és használ.Én is használtam,mikor a gyerekek köhögtek és nem köhögtek tovább,nyugodtan aludtak. van a spray-n egy telefonszám,hívd fel,ha érdekel,ők meg tudják mondani,hol lehet beszerezni,sajnos nem tudom,mert mi is kaptuk
tel:06-46-509-590
Szia,köszi.
Utánanézek.
Lilcsi meg a csattokat szedi ki állandóan a hajából,pedig mondom neki,hogy milyen szép,akkor boldogan szalad a tükörhöz megnézni magát,pár perc és már el is tünt..
Na,most megyek ebédelni...később kukk.
Sziasztok!
olvasom,hogy Lilcsi megint rosszul volt:(sajnálom!Van egy unokatesóm hasonló problémája volt,szerencsére már ő túl van ezen,az édesanyja egy spray-t használt,elég volt egy pröcc és nem köhögött.A neve:eucasol spray-baktériumölő és levegőtisztító spray
Tényleg aranyos Meli a sapikban!
Az utolsó a legjobb!
Csajok! Itt megint esik a hó!!!!!!!!
Köszi! Aranyos vagy!
Szerintm is tündéri a saőpikba, csak az a baj, hogy lekapja egyből a buksijáról, de remélem nyáron majd megszokja, mert ez pont jó lenne neki a pancsikhoz.
Köszi, én is büszke vagyok magamra. DDD
Na de már jó lenne ha az a maradék 6 (9) kg is lement volna.
Bazsi látom kereste a megfelelő bugyit, mert telerakta azt ami rajta volt. DDD
És ugyan ilyen cumija van Melinek is!
Banya,de tündéri Melike a fodros sapkákban!Főleg a sárgában tetszik nagyon.Lányomnak is volt ilyen,mindig megcsodálták benne.
Gratula a fogyásodhoz,szép eredmény,büszke lehetsz rá!
Köszi.
Bazsinak csúcs az a mosoly,meg kell zabálni!
Az jó,én is úgy szoktam.
Szerintem azért nem irt kupot,mert most éjjel nem volt olyan rosszul,csak köhögött.Remélem éjjel minden oké lesz és holnap iratok a körzetivel.