Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Szia!Mire jutottatok az oltással?
egyet elkapok, mert szertnék ma doktorházat és szülifeleségeket nézni.. gyerkőc meg olyan aktív, mint 1 dinamitrúd!!
megyek drágáim ma film hegyek holnap leszek:-D
Minden rossz alvo manonak küldöm az álom manokat:)
szerintem manapság már csak szép babák születnek.. régen láttam "nem annyira szép" babaképet :)
jaj cukik a képek!! Megkuksiztam "gyorsan"!!!
Jó filmezést:)
Szép álmokat!
sziasztok! megyünk ma apával filmet nézni, meg holnap korán kelünk, irány Karcag vesszük a vinyót!
Nincs a nagykerbe ahol rendeltünk!
Puszi mindenkinek és jó éjt!
Meséltem Apának, meglepődött ilyen is van?
és igen:))
ilyenkor azért megmutatkozik,hogy azért alapjában véve jók az emberek!:)
azért ez az összefogás annyira szívmelengető...!!
de megtanulható..most gondolj bele ha vmi közgazdász suliba járnék...amúgy se tanulok pikk-pakk:)))
én pont most olvastam:(
borzalmas,hogy a pénz ural mindent.én is utalok majd,mert utálom,hogy a pénz az akadálya egy életnek:(
Én már tegnap elküldtemmm
::)))Ez éppen elég komoly!!!!
Igen sokan figyelemmel kisérik és hálisten jobb a jo szivű ember mint az irigy én is ma megyek feladni du. :-D
Nem semmi Ájrinnak tegnap 412 olvasója volt most meg több mint 500 !!!
ma este utalok egy kisebb összeget...nem sikerült nekik, csekély volt az az 5 %:(
mondtam Lacinak ennél komolyabba bele se vágok!
minek? úgysem tudnék tanulni!
Nóri is inkább lazábbat kakil,a múltkori kakaós esetet leszámítva!:(
Akkor ma sem tanulunk..:::))))
Viki is imádja!
mi mindig fosizunk, ehet akár banánt is!
mentem is:)
és ennyi volt felkelt a leány!
1 órát aludt:(
Nálunk az nem gond nehezen kakilunk.....
Nóri is imádja!!!:)Aztán meg tele a pelus tőle!:)
Lidi alszik ma nem ebédelt de bevágott 4 mandarint ha felkel eszik:)
::))Tessék menni tanulni!!!:)
jajaj mondom neki tegnap aludjál...nem nem anya ágyba...mondom nem jöhetsz ott mi alszunk apával azt mondja nekem légysziiiiiiiiiiiii na gondolhatod,hogy átjött..mondom de csak ma holnap már itt kell aludnod reggelig jooo okés tuti anya.....:-DDD
További ajánlott fórumok: