Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
versengenek, hogy kihez menjen
imádja mind a kettő
Rékára már rá lehet bízni
Attila pedig sokat játszik vele, bohóckodik neki
Noémi számára ő a favorit, meg apa :)
na ezt én átértékeltem, amikor már volt hozzá bátorságom
első a család
aztán a munka
és ezt most már fel is merem vállalni
Nálatok nagy a korkülönbség a nagyok meg a kicsi között. Foglalkoznak azért a kicsivel?
Biztosan jó lehet. Bár én a fél életemet a munkahelyen töltöm, sokszor még hozok is haza munkát, jó egy kis nyugalom, ha itthon vagyok.
Én is unatkoztam sokat
két bátyám van és sokkal idősebbek
de Noéminek már most tele vagyok tervekkel, hogy hova visszük, amikor a tesói már kinövik a családi programokat
mi sosem mentünk sehova :(
És ehhez szerintem nem kell más,csak normális értékrend....
De mondom....ez csak az én véleményem!!!
Azt mondogatta már régebben, hogy jó lett volna egy testvér, mert sokszor unatkozott, de úgy látom nem az a kimondott gyerekcentrikus típus. De persze ez még változhat. Amikor kicsi volt szeretett babázni. Na de ráérünk még erre! Most inkább tanuljon!:D
Érdekes dolog ez az egykeség!....
Az én unokanővérem egyke gyerekként nőtt fel,de nála jobb és önzetlenebb embert nem ismerek.....:)
Aztán a másik véglet....amikor az önzőségtől nem is lát....:(
Ez szerintem leginkább a nevelésen múlik,és azon,hogy otthon mit lát!
minden nehézség ellenére én csípem, hogy zajlik az élet
Csak azért írtam, hogy kíváncsi leszek rá mivel neki sincs testvére, és nem tudja milyen az, amikor több gyerek van, ahogy én sem tudom sem gyerekként, sem szülőként.
nem lehet tudni, hogy mit gondol majd erről
Így van, ki tudja hova veti majd a sors!
Ez jó kérdés!Bár nem hinném,hogy ez határozza meg,hogy hány gyereke lesz majd!Ezt sok mindentől függ.....
Akkor viszont csak rábeszélni tudlak!!!
Bánni fogod....ha kihagyod!
Magamból indulok ki.....:)
Mi meg nem....ezért írtam,hogy nem vagyunk egyformák!!!Voltak bizony nagyon kemény időszakaink.....és sajnos most is előfordul,hogy nem jól mennek a dolgok!!!:(
Igen, aki testvérek mellett nő fel, az teljesen másképp gondolkodik! Kíváncsi leszek a lányomnak majd hány gyereke lesz.
engedi
de nem is most én nem szülnék kis kor különbséggel
Na látod.....!!Te jó ég!!!!
Nem is tudom mi lesz.....olyan sokat elkérnek egy óráért!:(
Mi mindig is parázósabbak voltunk.
Jó ám nagyon!!!!:)
Ám ha a korod engedi....én várnék még egy picit!:)
Más lesz a középiskola az tény. Függetlenül attól, hogy jól tanul a lányom kellenek mellé a külön tanárok.
csak az anyagiak
amit mondtál
Figyu!Nem kell magyarázkodnod....én tökéletesen értem!És nem vagyunk egyformák.....mi bevállaltuk akkor is,mikor csak a csupasz seggünk volt!Akár rosszul is végződhetett volna!!!
lehet nálunk is lesz még egy
Értem...és meg is értem!!!
Nálunk is majd most lesz igazán kemény!Adrián 8.-as.....jövőre felbolydul az életünk!
Én meg olyan lüke vagyok....ha tehetném még szülnék!:)De már nem fogok.....
Én el sem tudtam volna képzelni sosem, hogy csak egy legyen
mi is hárman vagyunk
Meg az az igazság, hogy régebben sokat voltam munkanélküli, meg kallódtam erre-arra, szóval eléggé létbizonytalanságban voltunk. Most stabilabb a helyzet, már amennyire a mai világban stbilnak mondható valami.
További ajánlott fórumok: