Hány fülbevalótok van összesen a 2 fülben? (beszélgetés)
Kedden belövettem még egyet-egyet!
Így most jobb fül kettő és bal fül is kettő! :)
Nekem 4 van: egy balban lent, egy fent porcban, a jobban meg 2 lent..
Szerintem menne hozzá ha fent is lenne fülbevalód, csak ne nagyok legyenek, hanem ilyen kis visszafogott picike és akkor nincs olyan "túl sok" hatása...
Sőt nekem volt még egy 11. is de az benőtt mert kivettem mert a barátomnak nem nagyon tetszett. Pedig az akkoriban tök egyedi volt, kicsit talán bánom, hogy hagytam lebeszélni magam. Porcban volt, de nem a szokásos fülkagylón, hanem konkrétan a füllyuk mellett, abban a kiálló izéban ami az arccal találkozik. Nem tudom érthető-e...
Na mindegy! Az iszonyat fájt. Mivel az a porc tök vastag.
Nekem 5-5 lyuk van, mostanában csak a legalsóban hordok fülbevalót. De gondolkodom rajta, hogy vissza kéne tenni őket, mert így gáz, hogy tiszta lyuk a fülem, de nincs benne semmi. Csak az a problémám, hogy tetszenek a színes és a lógós fülbevalók is ahhoz nem tudom, hogy illene-e ha felette is lenne. Mondjuk színes vagy átlátszó köves bedugós.
Szerintetek?
1+1 = 2
kevés vagy sok?
További ajánlott fórumok:
- A baba első fülbevalója
- A fiúk és a fülbevaló...avagy a tanár kivetetheti-e a fiú füléből az órán, ha már van?
- Lövetnétek fülbevalót kiskamasz fiúnak?
- Fülbelövés után fülbevaló csere
- Hány hónapos kortól lehet kilövetni a kislányom fülét? 2, 5 hónapos már lehet?milyen fülbevaló ajánlott elsőnek?
- Normális dolog, hogy az arany fülbevaló szára (ami bent van a fülben) megfeketedik?