Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Hallott valaki az SVT-ről? (Spirituális Válasz Terápia) fórum

Hallott valaki az SVT-ről? (Spirituális Válasz Terápia) (beszélgetős fórum)


1 2
2016. dec. 29. 22:12
Pontosan milyen problémákat old az SVT? Fizikai jellegű betegségek gyógyítására is alkalmas lehet, vagy inkább a lelki dolgok feltérképezésére való? Van egy SVT könyvem, de még nem mélyedtem bele túlzottan, és amúgy is eléggé bonyolultnak tűnik... Minden választ köszönök! :)
2016. nov. 7. 20:23

Az SVT jó, de nem mindig elég. Sokmindent lehet tisztítani, de szükség szerint mást is kell használni.

Vannak olyan SVT szakkifejezések (nem a könyvben), amelyeket nehéz megérteni, úgyhogy türelem kell hozzá.

A nemzetközi (amerikai) SVT-alapítvány néhány tagjának voltak érdekes húzásai. Volt egy magyar tagja az amerikai vezetőségnek de, ahogy hallottam, kiderült, hogy gazdaságilag és etikailag is megbízhatatlanná vált.

Persze azóta talán némileg változhatott a helyzet.

De a módszer jó, használjátok bátran.

2016. márc. 19. 23:46
Én meg is csináltam a tanfolyamot és maga az SVT kezelés nem mindenkinél horror ár és azonnal működik. Ezt tapasztalom azoknál, akiket eddig csináltam. Nagyon pozitív visszajelzések jönnek. Úgyhogy én csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon leegyszerűsödött az SVT folyamata, így a Spirituális Válasz Terápia könyv már kicsit elavult. Egyáltalán nem olyan bonyolult oldani bármit is...nagyon is egyszerű. Nem kell 26.000 féle kérdést feltenni.
31. grizus
2014. okt. 23. 07:10
Sziasztok, az a kérdésem, hogy ez a módszer igazából az előző életekből hozza fel a problémák okát? Ez érdekes lehet, de én nem szívesen foglalkoznék előző életekkel, épp elég ez a mostani. Vannak különféle problémáim, de anyagi forrásaim végesek. Úgy tudom, ez a módszer a negítívitást oldja ki, ez jó lenne nekem, mert elég sok félelem van bennem, amik nem túl racionálisak, de hát ez nem is csoda.
2014. jan. 5. 11:42
Spirituális választerápia könyvet érdemes előtte elolvasni (antikváriumokban, neten fellelhető) és eldönteni tetszik-e a módszer vagy sem. A kezelések sokba kerülnek.
29. viharszem (válaszként erre: 28. - Viharszem)
2013. nov. 17. 12:19

Az előző hozzászólásomhoz még két kiegészítő:

1, eset amit leírtamhoz: most már a tudatos tudatomon múlik lefogyok-e vagy sem, mert a tudatalattiban nem fut akadályozó vagy ellenkezőjét sugalló "program/dolog", ami korábban mindig "betett" nekem.


Bármilyen módszer ami segít abban, hogy a tudatalatti és a tudatos tudat pozitív összhangba kerüljön jó... akár legyen az sima meditáció... DE Önismeret elengedhetetlen!!!

28. viharszem (válaszként erre: 27. - Viharszem)
2013. nov. 17. 12:09

Az SVT, azért "rossz" mert eléggé költséges és akkor működik jól ha megfelelő kérdéseket teszed fel. A megfelelő kérdések feltevéséhez pedig kellő önismeret szükséges (hogy tudd kb. hol keresendő a probléma). Javaslatom, hogy előtte gondold át, fogalmazd meg a témáddal-problémáddal kapcsolatos összes lehetséges kérdésedet, járd körbe alaposan a témát és esetlegesen vidd magaddal a papírt, amire leírtad ezeket. A kezelés alatt(vagy utána) valamennyire próbáld legyezni, hogy mire mi volt a válasz, hogy utána ha visszatérő gond elgondolkodva tovább nyomozz magadban, hogy vajon hol lehet az elakadás, mit kell rendbe rakni ahhoz, hogy tényleg rendben jöjjön az adott terület.

Példák (tapasztalataim):

1, A léleknek meglesz a választási lehetősége: évekkel ezelőtt a diétám során lefogytam vagy 12kg-ot, de túlzásba vittem és volt, hogy nagyon-nagyon keveset ettem, éheztettem magam. Ez azt eredményezte, hogy egyrészt jojo effektusként felszaladtak újra a kilók, de ami a problémásabb volt, hogy mindig amikor elhatároztam, hogy akár 1kiflivel kevesebbet eszek naponta a lelkem elkezdett tiltakozni és olyan érzést keltett bennem mintha éheznék, megakadályozott benne pedig csak tényleg egy kiflivel kevesebbről volt szó. SVT-vel sikerült kitisztíttatni és most már a lelkemnek meglett a szabadsága abban, hogy döntsön, hogy enélkül az akadály nélkül le akar-e fogyni vagy sem... a többi már tényleg rajtam áll.

2, Nekem korábban zsibongott a fejem állandóan. Olyan érzés volt, mintha egy leterhelt számítógép futna a fejemben sok felesleges programmal, amiknek a futását képtelen voltam leállítani és ezért agyilag mindig leterhelt voltam. Ezt pl. sehogy sem sikerült pihenéssel, meditációval megoldanom, de a módszerrel sikerült. Ennél is fontos volt megfogalmazni, hogy ez problémám és ezen szeretnék változtatni.

Érdemes mindenképpen elolvasni a témával kapcsolatosan megjelent korábbi könyvet. Megszerezhető most már csak antikváriumokban, interneten keresgélés után, hogy legalább értsd a módszert és könnyebben legyen megérteni pláne ha egy adott téma eléggé nehezen akar rendbe jönni.


Ami nekem nagyon fontos volt megtudni a módszer kapcsán a lélekről, hogy ha a tudatalattiban a tudatos tudathoz képest az ellenkezője "fut" akkor a tudatalattis fog érvényesülni. Pl.: tudatos tudat: boldog párkapcsolatra vágyom, tudatalatti: szenvedni akarok bmi miatt is.

2013. nov. 16. 16:23
Az SVT jó is és rossz is. Valamennyit tud segíteni: jobban megérteni a dolgokat ha olyan a tanácsadód, aki megosztja a kijött találásokat. Feljönnek programok, fogadalmak stb. Van amikor szükség van arra, hogy a tanácsadó megossza ezeket veled, van amikor nincs és simán csak "törölni" kell a lélek memóriából/krónikából. Ha visszatérő akkor ajánlatos, mivel lehet, hogy később jössz rá életbeli összefüggésekre. Mint az SVT, családállítás is abban segít, hogy megérts dolgokat, tisztában lássad az összefüggéseket. DE szerintem a lényeg a mély befelé figyelés, önismeret megszerzése. Ha ennek a munkának a nagy részét már elvégezted és még úgy érzed rásegítéssel segíteni fog, de ha az út kezdetén vagy akkor arra számíthatsz, hogy ez csak egy állomás lesz, hogy aztán tisztábban elmélyülhess önmagadban. Összefoglalva: önismereti utat nem lehet elkerülni és a fontos döntéseket/lépéseket meg kell tudni hozni ígyi-úgyis.
26. Émi8
2012. dec. 21. 18:09
Nekem van saját tapasztalatom az SVT-ről. Több éven át voltam alapítvány által elismert hivatalos tanácsadó. Rengeteg pénzt, időt, energiát, tanárokkal való konzultációt, és nemzetközi tanfolyamon való részvételt áldoztam rá, míg teljesen tisztán tudtam dolgozni. Azért tanultam meg a módszert, mert az első két kezelést valóban sikeresnek éreztem. Eltelt pár év, míg teljesen kialakult bennem az a vélemény, amit most megosztok. Szükségem volt saját tapasztalatra, klienseim tapasztalataira, több velem együtt végzett tanítvány véleményére és a tanáraim jellemfejlődésének megfigyelésére. Sajnos azt kell mondjam, hogy évek alatt mindenki folyamatosan visszatérő problémákkal küzdött, jómagam is, amivel maga a feltaláló is foglalkozott, bővítgetve a módszerét. Számomra a megoldást az hozta, hogy letettem az ingát, és elkezdtem meditálni. Addig az éltem sarkos, nem változó dolgai nem javultak, és amint befelé, a saját bensőm csendjébe merülve a jelenemmel kezdem foglalkozni, megmozdult minden. NEM ÁLLÍTOM, hogy az SVT, mint módszer alkalmatlan, vagy nem hatékony, csupán azt gondolom, hogy ha pár kezelés után csitulnak a szemmel látható eredmények, nem érdemes sokáig ragaszkodni, mert a változás mindig benlülről fakad, sosem kívülről. Sajnos évek alatt kb. 50-60 embernél (klienseknél és SVT alkalmazóknál egyaránt) megfigyeltem: bizonyos vaskosabb kihívásoktól éveken át tartó munkával sem tudtak/tudtunk megszabadulni. Majd egyszer a feltaláló kijelentette, hogy létezhetnek olyan kihívások, amelyektől a Lélek más úton kíván megszabadulni, tehát az SVT sem alkalmas mindenre. Szóval, mindent összegezve: okosan, óvatosan, odafigyelve, objektíven, a józan észt nem elhagyva érdemes próbálkozni. Szeretettel kívánok sok sikert mindenkinek! (Már nem vagyok aktív SVT alkalmazó évek óta, így nem vállalok tisztítást. Találtok bőven tanácsadót a neten böngészve.)
2012. febr. 14. 14:46

Van-e valakinek van KONKRÉT tapasztalata az svt-ről? Tudom, sokan utána néznek ennek-annak, ajánlgatnak tanfolyamokat könyveket...bla-bla-bla.

Terápia után volt-e van-e tapasztalata valakinek? Természetesen csak annyit/olyat kérnék, amennyi egy idegennel megosztható.

köszi szépen előre is.

2011. jún. 23. 12:18
en mar voltam, valag penz. sokat nem segit, max ugy hogy MOST ebben az eletbe kezedbe veszed a sorsodat. Elozo eletekkel sok mindent nem tudunk csinalni. Volt, elmult. Mint hogy ez is van, es el fog mulni. Higgyjel magadban, es az erzesidben, most, tok mindegy, hogy mi voltal az elzo 16744333 eletedben.
2011. febr. 19. 23:10
Az SVT egy lélekgyógyászati eljárás. Én is foglalkozom vele. Tanfolyamot kell elvégezni, hogy használni tudd.
22. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 21. - Gyopárka)
2009. ápr. 22. 11:48
Priviben elküldöm a telefonszámát, ha akarod.
21. gyopárka (válaszként erre: 16. - B3ef8ccfb4)
2009. ápr. 22. 09:28
bocs,csak most néztem ré erre a fórumra. Érdekel,persze.Köszi
20. wyra (válaszként erre: 19. - B3ef8ccfb4)
2009. ápr. 21. 17:20
Ezt könyvől nem is lehet megtanulni rendesen,legalábbis nekem nem ment :) Erre mondják,hogy mindenki saját magából indul ki? :)
19. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 18. - Wyra)
2009. ápr. 20. 19:25
Igen, ezt ismerem én is, ezek csak az alapok.
18. wyra
2009. ápr. 20. 11:45

Ha kis késéssel is,itt a szerző neve:


Robert E.Detzler

17. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 15. - Vénboszi)
2009. ápr. 9. 23:31
Talán azért, mert még nem nagyon ismerik.
16. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 10. - Gyopárka)
2009. ápr. 9. 23:29
Ha gondolod meg tudom szerzni a terapeuta elérhetőségét. Érdekel?
15. vénboszi (válaszként erre: 7. - B3ef8ccfb4)
2009. ápr. 8. 00:31
Tényleg érdekes és az is,hogy bizonyos helyzetek mikre nem ösztönzik az embereket!Nekem tán eszembe se jutna ezért egy svt-ra menni :D
14. vénboszi (válaszként erre: 12. - Wyra)
2009. ápr. 8. 00:28
Engem érdekel :D
13. vénboszi (válaszként erre: 11. - Gyopárka)
2009. ápr. 8. 00:27
ment a privi ;)
12. wyra
2009. ápr. 7. 20:24
Van egy könyvem,aminek az a címe,hogy Spirituális választerápia.Holnapra megnézem a szerzőt,ha érdekel valakit :)
11. gyopárka (válaszként erre: 9. - Vénboszi)
2009. ápr. 7. 12:04
a lelkünk útját én is olvastam,ez ad vigaszt,sőt voltak álmaim amik alátámasztják.A másik kettő milyen?
10. gyopárka (válaszként erre: 8. - B3ef8ccfb4)
2009. ápr. 7. 11:59

Írjál légyszi erről ha tusz még valamit és hol van megbízható ember aki segít ebben és ez hogy működik?

Érdekel,mert fél éve autóbaleset történt a családomban és meg szeretném fejteni az okát /nem tudom feldolgozni bár vannak elméleteim/ és a párom elvesztésébe sem tudok belenyugodni,tudni szeretném találkoztunk-e már,milyen kapcsolat volt köztünk,mert akkor reménykedhetek hogy esetleg a következő életünkben is eggyütt leszünk.

2009. ápr. 7. 11:51

Jahh!Most leesett a tantusz,hogy mi is az SVT.

Erről nagyon jó könyveim vannak,pl:Dr Michael Newton LELKUNK UTJA mindhárom rész,vagy:BETTY J. EADIE átölel a fény,ajánlom mindenkinek!

DEEPAK CHOPRA élet a halál után,ez amit most olvasok,ez is nagyon ott van!

8. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 5. - Vénboszi)
2009. ápr. 6. 22:27
A könyv a halál utáni életről szól (alagút., szellemilág, stb, az svt pedig a már újra leszületettek előző életéről, és kapcsolatairól.
7. b3ef8ccfb4 (válaszként erre: 2. - Vénboszi)
2009. ápr. 6. 22:25

Valaki elment egy svt-re, és kiderült, hogy a jelenlegi férje régebben a nagymamája volt, aki szerette ugyan, de mindent ráerőltetett, szigorú, vallásos nevelésben részesítette, és az illető emiatt később (mivel nem tudta a saját életét élni) öngyilkos lett.

Az ok, amiért az illető elment az svt-re, éppen az volt, hogy a férje nem hagyja, hogy azt csinálja amit szeretne, mindenben befolyásolja, mindig meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen.

A terápia előtt nem mondta meg, hogy ez a gondja.

Szerintem félelmetesen érdekes.

A jelenlegi férj (lelke) pont úgy viselkedik, mint az egykori nagymama.

6. anyuca66 (válaszként erre: 5. - Vénboszi)
2009. ápr. 6. 11:51
Ez a " sorozat " ezzel a könyvvel kezdődik. Én is másodszori nekifutással tudtam elolvasni. Van még neki jó néhány ilyen könyve. Minden témához fel kell nőni...
5. vénboszi (válaszként erre: 4. - Anyuca66)
2009. ápr. 6. 11:09
Köszi szépen!Az élet az élet után c könyv megvan nekem,csak még nem olvastam el,de majd most sort kerítek rá!
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook