Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Halálteszt? (beszélgetés)
Nem, nem csinálnám meg ..... a tudatalatti érdekes dolgokra képes ..... nem adnék esélyt neki a programozásra ..... :o))
Ez egy oltári nagy butaság!!!!! Aztán majd tényleg meghalsz, de csak az önbeteljesítő jóslat miatt:)))
Komoly, hogy Ti hisztek ilyenekben?
Még jó, hogy van annyi eszem, hogy nem adom meg ilyen oldalakon az adataimat!
Küldtem volna a csekket!!!!
Ez a teszt kéri a számomat! Felejtős! Jól helyen jártam egyáltalán?
Amúgy én is a Google-ből vagyok "okos", mert a linkre már én sem emlékszem...
Amit én csináltam meg, azt nem SMS-ben küldték, hanem kidobta rögtön...
Szóval ezt inkább ne csináljátok meg. :-)
STOP
Ez mégsem az...
Ez átverős, SMS-es... :-S
Valamelyik nap a tv-ben hasonlót reklámoztak, párkapcsolati szakítás idejét adja ki talán nevek alapján. Szomorú, hogy fiatalokat ezekkel hülyítenek.
....mikor lesz vége a kapcsolatodnak?....
Ismerős!
Na, én amint Magyarországra hazaérve benyomtam a tévét, rögtön az a reklám jött, hogy küldd el mobilodról a neved és a születési dátumot, és válasz-sms-ben megkapod a halálod dátumát :-S De az is csúcs, hogy küldd el a neved, és megkapod, mennyire vagy meleg... Úúúúúú, soha többé nem kéne az ország határain belülre lépnem...
Amúgy nem csinálnám meg, mert hiába nem hiszek az ilyenekben, de a tudatalatti akkor működésbe léphet ilyenekkel kapcsolatban.
Hallottam, meg is csináltam. Azt írták, hogy a fejemhez fognak vágni valami dobverőt és az csap agyon, valamikor vénasszony koromban... Hülyeség az egész... :-)
Már megint egy újabb marhaság, amivel idegesítik az embereket.
Szerintem is hülyeség!
Nem tudom hol lehet megtalálni! Azt szeretném én is megtudni tőletek!
Lehet, hogy én is meg merném csinálni!
Miért ne? Én nem hiszek benne, így bármikor megcsinálom. De szerintem hülyeség.
Sziasztok!
Hallottatok arról, hogy lehet a neten haláltesztet elvégezni?
Beírod a születési adataidat és kidobja évre, hónapra, napra pontosan, hogy mikor halsz meg??
Te megcsinálnád??