Halál. Ha megtörténne, ami történne az.... (beszélgetés)
Most akkor kamucsnak gondolsz vagy egy valódi bolondnak? Előbb ezt kéne tisztáznod magadba. Mert ha kamucs vagyok, akkor biztos csak a hülyeség jön... úgy is... Ha valódi vagyok, akkor az semmiképp se hülyeség.
Képzeld nem vagyok nő. Lány vagyok. Nem nő.
Nah. A környezetem gyerekként kezel.
:DD
Remélem azért ennyire nem vagyok gonosz. Szoktam virágot szedni meg minden ilyen hülye dolgot.
"és nem vagyok nő."
Hanem???
Akkor kizarasos alapon pasi vagy es meleg?Errol van szo?Innen ered ez a sok megoldatlan problema,feszultseg benned?A szuleid elnek meg?Ok mit szolnak ehhez az egeszhez?Vagy ugy altalaban veve a kornyezeted hogy kezel teged?
(gondolom,kar a sok kerdesert...Valasz nem igen fog jonni... csak a full hulyeseg)
*jav: vagyis nem oke,amiket ide ir,az se,de... igy ertettem.
Az is hihetetlen,hogy senki sincs a kornyezeteben,aki elcipelne orvoshoz.
Az meg a szomoru resze,hogy ma meg csak egy vicc a hoxan,holnap meg ki tudja...brrrr...
Ez lenne a jobbik eset,de sajnos amilyen beteg a vilag,siman el tudom kepzelni,hogy igaz amiket ir.
Arrol nem is beszelve,hogy ha ez mind igaz,ezzel a lelkivilaggal szabadlabon rohangal.Brrr.Amiket ide ir meg oke is,mert sajat maga ellen iranyulnak a hulyesegei,de meg belegondolni is rossz,hogy mi lehet meg a fejeben azokon kivul amiket ide leir.Az ilyen vagy hozza hasonlo emberek szoktak szerepelni a hirekben...mert csak ido kerdese,hogy ez a sok indulat,megoldatlan problema,ellentet,ami benne lakozik mikor valt iranyt,onmagarol masok ellen fordulva.
Lehet ma meg sajat magat akana kinyirni,ami persze csak duma,(ezzel a hos szerelmes lovagnak fajdalmat okozni)de lehet hogy holnapra pl. a srac anyjanak akar fajdalmat okozni a fia halalaval es akkor mar kesz is egy buncselekmeny,tragedia...
Egy biztos ha kitalacio,ha igaz a sztori,beteg elmeje van az illetonek.:(
Ááááá!
Ha belegondolok, abba beletébolyodom.... ;)
Asszem', bajban lennék, mert még pólóm van rózsaszínben, de se nadrág, se cipő, se zokni, se kalap.....
Ciki lenne, ha meghív, én meg csak egy pólót tudok rózsaszínben produálni..... :D
Hű de jó! :DDD
Én rózsaszín szettben megyek majd, na persze csak ha hívnak.....
De most nincs probléma...
Tudom, már mondták nekem amit te mondasz ez ilyen ördögi kör efektus lesz, hogy most minden oké, de mivel semmi nem változik ezért megint belefogok körözni a bajba és megint jöhet a sírás... Én nem élvezem ha baj van, de most nincsen baj, és nem akarok arra gondolni hogy bármikor még lehet. Élvezem hogy kedves velem és szeretnék neki bizonyítani hogy érdemes... !
Nekem is csak most jutott eszembe:)))
Persze, hogy lehet...kamu emberek, kamu fotókkal, kamu történetekkel jól elszórakoznak:))))))
Ki az aki biztos benne, hogy ez az egész történet valós?:))
Lehet, hogy egy kitaláció és valaki jól szórakozik, azt figyelve, hogy kiből mit vált ki ez a butaság, amiket ír:))
persze értem én. csak már nem tudok vele mit kezdeni. az előző fórumában a héten valamelyik nap itt győzködtem másfél órán keresztül, hogy hagyja a pasit, egyebek.próbáltam rá hatni tényleg komolyabban. úgy láttam valamennyire sikerrel járok, de erre tessék. most kezdi elölről.
ezek szerint mesterségesen gyárt magának problémát.ráadásul iszik, szorong a saját kreálmányai miatt.
ja most ő tényleg egy fiatal kislány,vagy nagyon fiatal lány,és már itt tart, az már gond.
úgy gondolom,neki jó ez az egész, mert ha otthagyná a fiút, akkor nem lenne gond, és nem tudna min problémázni. neki úgy érzem kell az hogy problémák legyenek körülötte. vajon milyen nevelést kaphatott? elkeserítő.
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- 7 év után megtörtént...
- Klinikai halál, bármilyen történet ami veled, vagy mással megtörtént, és tusz róla
- Mit szóltok ehhez a sok kismama halálhoz?Szerintem borzasztó, hogy ilyen megtörténhet!!