Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok! (beszélgetés)
5-6 pakolásom volt abban a hónapban, viszont azokat 7-8 órán keresztül a hajamon hagytam. Csak egyszer nőtt 6 cm-t a hajam, mert most kezdtem el növeszteni körülbelül 1,5 hónapja. Valószínűleg azért nőtt ennyit, mert az első ricinusos-hónapban szinte mindenkinek sokat nő.
A ricinus mellett pedig naponta beiktatok egy rövid körömdörzsölést, mert azt olvastam, hogy az is segít a növekedésben. :)
Sziasztok!
Hol veszitek a ricinus olajat?
Nekem azt mondta a gyógyszertárban a hölgy,hogy két evőkanálnyit adhat ki,ami a hashajtásra elég.
Hiába mondtam,hogy az nekem nem elég.
Ne csüggedj, lehet holnap lesz majd fényes a tiéd!
Én is csak azért használom a ricinusolajat, hogy megnőjön tőle, szóval egy úton járunk! ;)
Hát, jobb eredményre számítottam :( abszolút nem lett fényesebb a hajam, csak a frufrum csillog-villog, mintha zsíros lenne :/ pff :D na mindegy, azért azt hozzá, kell tenni, hogy nagyon száraz a hajam, sok is van, erős szálú, és hullámos-göndör. Elég nehéz eset. Általában fénytelen sajnos, pedig nem is festem, és nem is vasalom! Na de sebaj, nem adom fel, ha fényes nem is lesz, azért remélem szépen megnő majd a ricinus olajtól:)
Megnéztem a naplódat, váó!!! Nagyon fényes lett a hajad, szupi :)
Okés, máris megyek a fürdőbe, és rakom is rá:) Ma úgy is itthon ülős nap van, szóval most éppen aktuális.
A szempillámra meg szerintem éjszakára teszem, mert én ezt nem bírom ki nappal még egy órát sem :D tök homályosan láttam, mint aki matt részeg :D
Én délelött tettem rá, bemaszíroztam és rajta volt 2 órát! Nagyon jó lett. Barátom meg is jegyezte, hogy sokkal jobban fénylik, mint ezelőtt...és nem hiszed el, ha mondom, de ezelőtt is nagyon fényes hajam volt! :)
Hát, szempillára nem tudom, talán 1 óráig kell rajtahagyni! :)
Szóval, próbáld csak ki a hajadra is.., nem fogod megbánni! :)
Én most tettem a szempillámra bevezetésként, bár kettőig nem látok, remélem használni fog majd egy idő után! Mennyi ideig kell a szempillán hagyni amúgy?
A hajamra meg délután akarok, most hoztam patikából, de azt még nem tudom hogyan fogom rátenni, mert nagyon sűrű a hajam meg hosszú is, szóval mire ebbe a sörénybe bemasszírozom :D
Nálad mi a helyzet?
Hát, akkor én egy jó példa vagyok arra, hogy egy "hímnemű" is szeretheti a haját! :)
Nekem is van naplóm, ha érdekel lesd meg..., addig meglesem a tiéd is! :)
:) Érdekes, én eddig csak olyan hímneművel találkoztam, aki nem szeret babrálni a hajával, sokkal könnyebb neki a rövid, megmossa és kész is :D
Amugy a rici tényleg jó, nekem is van naplóm :D Én is növesztek :D
Naaa, minden probléma megoldódott! Vissza lett víve a gyógyszertárba, és levásároltuk! És olyan baromságot mondtak, hogy nincs ricinus olaj...hülyék..szüleim hoztak! :) Szóval, holnap elkezdem a pakolást!
reki91, szerintem 3x csináld egy héten, én is így fogom csinálni, és meglátom, hogy mennyi lesz a változás egy hónap alatt...aztán ha nagyon jó, akkor maradok a heti 3x-i alkalomnál, ha pedig nem, akkor 2 lesz a heti adag! :) Már nagyon izgulok, hogy mi lesz!
Na, mi történt ma velem... Beküldtem barátomat ricinusolajért, erre rásóztak egy hashajtót 1055 Ft-ért...
Pff...
Nem lesz zsíros a haj az olajtól?
Az én hajam nagyon hamar zsírosodik,mert a melóhelyen sapkát kell hordani. Régen használtam ricinust,de már nem emlékszem milyen volt.
arra emlékszem,hogy a szempillámat is kentem vele és az is szépen nőtt.
Én úgy használom a ricinusolajat, hogy nem keverem semmivel, és nem is melegítem.
Viszont 6 cm-t nőtt a hajam egy hónap alatt! Hihetetlen, de igaz. (:
Ha érdekel, nézz bele a naplómba ;D
További ajánlott fórumok:
- Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert?
- Szempillára ricinusolaj
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Tények és tévhitek: praktikák hajnövesztéshez
- Mégis létezik csodaszer?! Intenzív hajnövesztő szer
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?