Hahó....Erdély??? (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!!
Napsütöte napot mindenkinek,itt ragyog...
Jó reggelt Erdély!
Szép jó napot mindenkinek.
Ma hétfő van..
A múzeummal szinte szemben, egy nagy zöld kapus ház. nagy ház. Ott.
Jösztök haza közelebbről?
Milyen ott nőnek lenni? Szokások?
Sziasztok!
Ki merre jár,újra nagy a csend errefele!
82virag82 Te mit csinálsz,dolgozol vagy otthon vagy?
Sziasztok!
Hahooooooooo...
Hol vagytok?Senki nem jar mar erre?
Igen ma vasarnap van.
Marcsa te hol laksz pontsan szentgyorgyon?[Kozpont,allomas..]
Ja ertem nem tudom miert tunt ugy nekem mintha te is szentgyorgyi lennel.Na de azert jo ,hogy itt vagy te is.
Jo ejszakat szia.
Koszi szepen Gabyka megprobalom majd.Egyszer a kepeket is ujra kell tolteni a gepre hisz most volt formatozva es kitorlodott minden.
Hol laksz melyik feleben szentgyorgynek?
Na en megint lelepek megyunk ki hust sutni majd holnap jovok.Kellemes estet mindenkinek.Sziasztok.
Köszi!:))
Egy csomó olyan oldal van,ahol vonalzót lehet csinálni,én a Babafalván csináltam.Ha belépsz az oldalra,könnyû megcsinálni,ott írja,hogyan kell,majd ad egy kódot,amit elküld az email címedre,azt a kódot pedig bemásolod az adatlapodra.
Fényképet nekem is a párom segített feltenni(a vonalzónál is segített :DDD),az adatlapodnál ha a fényképfeltevésre kattintasz,azt hiszem van valami olyasmi,hogy "tallózás innen..."ha arra kattintasz,megjelennek a gépeteken levô képek,és onnan válogathatsz.Nálunk legalábbis így van.Ha mégsem,hátha van itt még valaki,aki tud segíteni!
Gratulalok a kislanynak,szep a neve biztos o is edike.
A vonalzorol csak anyit ,hogy oszinten nem tudom hogyan kell csinalni,es a kepet is ,hogy kell feltenni.Meg nem probaltam meg.
Oké,most már értem!:))
Igen,van egy lányunk,Kata,most 1 éves 7 hónapos.
Csinálj Te is vonalzót a fiadnak az adatlapodon,akkor nem kell mindig kérdezgetni,hogy mekkora.:DDD
Szia Gaby!
Igen hiszen itt a hold naptar szerint vagyunk azert.
A fiam most lessz par nap mulva 6 eves.Minden nyaron haza jarunk ,hisz a csaladom otthon van es hianyoznak.Ket honapot szoktunk maradni.
Es ti nektek van gyereketek?Irjatok ti is valamit ok.
Ilyen nagy az idôeltolódás?!Ezt nem is tudtam!De most legalább már tudjuk.:-)))
Mekkora a fiad?(lehet írtad már,csak én nem figyeltem)Mikor voltatok itthon utoljára?
Sziasztok.
Itt vagyok,megjottem.Keson keltunk fel faradtak voltunk.
Igen mi ket nappal elobbre jarunk Szaud-Arabiaban.
Azert van hamarab hetvege.Ma mar szombat van.
A ho hm....tenyleg mindanyiunknak nagyon hianyzik,meg a fiam is teljesen oda van erte,mar alig varja ,hogy menjunk.
Szia!
Látom,már ketten vagyunk ezzel a csütörtök-péntek dologgal!:DDDDDDDDDDDDD
Akkor tôled már kérdezhetem,hogy telt a napotok!:DDDD
Én nemrég keltem fel,Kata és a párom(szabin van :DDD) még mindig alszik!
Szia!
Ezt a csütörtök-pénteket nem értem!Nálatok ezeket a napokat hívják hétvégének,vagy ott már szombat van?
Megértem,hogy hiányzik a hó,azért az állandó meleghez is nehéz lehet hozzászokni!Gondolom Karácsonykor a legnehezebb,magamból kiindulva legalábbis,én azt hó és tél nélkül el sem tudnám képzelni.