Hahó Pécsiek! Senki nem Hoxázik? (beszélgetés)
Sziasztok!
Elfogyott a pezsgő, elhalkult a trombita,
Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika!
Dolgozz, szeress és keresd a szépet!
Adjon a jó Isten BOLDOG ÚJ ÉVET!
Mindenkinek, de különösen e gyönyörű város lakóinak!
Az Árkádban a postán még nem jártam, az alsó szinten van ugye? A buszpályaudvarral szemben a bejáratnál? Na ott aztán nem unatkozol!:)
Én cukrász vagyok, nagyon szeretem csinálni!:)
Igaz már rég dolgoztam, a két kisebb egymás után jött!:)
Tolna megyéből költöztem át ide, egy dombóvár melletti kis faluból. Pécs "kedvenc" postáján, az Árkádban. :) Jó kis nyüzsis hely.
Család még nincs, csak anyum, és a tesóim.
Neked mi a szakmád egyébként?
A nagy 9 éves a középső 4, a pici mindjárt 1 éves lesz!:)
Hol laktál mielőtt Pécsre jöttél? Melyik postán dolgozol? Család?
Ja, Buék mindenkinek!:)
Szia!
Örülünk neked, lassanként csak ide találnak a Pécsiek!
Én 29 éves vagyok, 3 fiú anyukája. Jelenleg gyeden vagyok a legkisebbel.
Mesélj magadról!:)
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!:)
az egyedül lemaradt :-)
Ne érezd magad egyedül...
Szia!
Csak hogy ne érezd magad, a papaprojekt még nálunk se indult, csak majd pár év múlva fog...
Sziasztok! Én is pécsi lettem szeptemberben:-). Már most nagyon szeretek itt lakni, Pest után...főleg a 6 hónapos bébikémmel. Sokkal élhetőbb, nyugodtabb város, az emberek sem olyan személytelenek. Ezt hál' istennek egyre többször megtapasztalom. Bár, tőlem ez nem idegen, hisz eredetileg Kaposvári vagyok/voltam, csak az Élet/a Párom a fővárosba sodort. Persze, ezt egyáltalán nem bánom, mert így tudom igazán értékelni a vidéki életet. Ha minden jól alakul itt, szeretnénk "gyökeret verni" itt:-).
Nemrég indítottam egy fórumot, ahol pécsi "babás" anyukákat keresek...találtam is már egyet...Lujzát:-).
Boldog, Örömteli Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
nem lehet hogy lebontottak az aljat? :DDD
Mizu Pecsett? mar reg jartam arra feletek. Bar Komloi voltam, de napi szinten jartam pecsett. :) 1.5 evvel ezelottig
akkor szia :o)
Boldog Karácsonyt!
Sziasztok!
Nem láttam még, nem is tudtam hogy már felállították! Na holnap megyünk be a városba,akkor megnézem én is!:)
Nem hiszem, hogy ebben szeretnék elhelyezkedni, csak már fél évem van a suliból, és most már nem akarom ott hagyni.
Tudom, hogy nehéz lesz, de talán még mindig jobb, mint Kaposváron.
Mellesleg pedig imádok Pécsen lenni!
Én se vesztem még el! :D
Mit tanulsz Myrthil?
22 éves vagyok, és még tanulok. Ez az utolsó évem a suliból.
Eredetileg nem pécsi vagyok, most költözködöm le. Hetente pár napot töltök lent, a vőlegényemnél, a többit pedig Kaposváron.
Szinte minden érdekel. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, sütni-főzni.
A fórumra azért regisztráltam, mert nagyon magányosnak érzem lent magam. A páromon kívül szinte senkit nem ismerek...
Van egy jó férjem immár 24 éve,egy 20 éves lányom.
Sokminden érdekel,ezen belül az ezoterika igen széles skálája.Szerencsére itt a Hoxán lehet csemegézni bár milyen témával kapcsolatban,és beszélgetni. Ez jó.
Csak lassan már én is Hoxa függő leszek....:)
Szia angyalka!
Örülök hogy ide találtál!:)
Sokat kirándultam kisjány koromban arra,:) mert istenkútra jártam általánosba, és sok programot szerveztek Égertetőre, és Égervölgybe!
De rég is volt, és milyen szép évek voltak azok!
Mesélj magadról kicsit!