Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hagymás-virslis zöldbabsaláta recept

Hagymás-virslis zöldbabsaláta recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 100 kcal
Szénhidráttartalom 12,5 gramm

A Hagymás-virslis zöldbabsaláta hozzávalói:
(4 személyre)

60 dkg zöldbab
20 dkg virsli
10 dkg vöröshagyma
ecet

mesterséges édesítő


A Hagymás-virslis zöldbabsaláta elkészítési módja:
A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ez idő alatt a hagymát vékony szeletekre vágjuk és finoman megsózzuk. Elkészítjük a páclevet, ecet, édesítő, kevés só hozzáadásával. Belerakjuk a zöldbabot, a hagymát, a karikára vágott virslit és összeérleljük.

Önálló ételként is fogyasztható.

A kalória- és szénhidráttartalom 1 adagra vonatkozik!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hagymás-virslis zöldbabsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook