Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Hagymás málé recept

Hagymás málé recept

Elkészítési idő 30 perc

A Hagymás málé hozzávalói:
- 3 dl kukoricaliszt
- 1 evőkanál szódabikarbóna
- pizza-füszerkeverék, só ízlés szerint
- 1 dl olaj
- víz
- két nagyobb vöröshagyma
- tejföl
- pirospaprika


A Hagymás málé elkészítési módja:
A kukoricalisztbe keverj egy evőkanál szódabikarbónát, a pizza-fűszerkeveréket, sót. Adj hozzá egy dl olajat és annyi vizet, hogy sűrű masszát kapj. Tíz percig állni hagyjuk. Majd simítsuk olajozott tepsibe, és közepes lángos süssük meg, amíg meg nem pirul. Közben pirítsuk meg a hagymát olajon, szórjuk meg pirospaprikával és kenjük a máléra. Tejföllel tálaljuk!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A hagymás málé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook