Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! (beszélgetés)
Lányok én elköszönök...
Jó éjt mindenkinek,szép álmokat..
Holnap újra itt:)
Pusz
Szia.
A derekadon a minta szép..Nagyon eltalálta a tetováló..Szimetrikus,egyforma!!
A jelek is jók,hibátlanul meg vannak csinálva..
Ami neked tetszik csak az számít..
Mindenki más elmehet a csába..
Néha egy kicsi depi kell:)
De ok vettem:)
Ööö, na jó, bár nem vagyok 100%-ra megelégedve, azért is kummantok már a képekkel régóta...
Egyszerre meg nem is lehet leképezni, mert ugye körbe ér rajtam a téma.
Tulképpen kész van, de szerintem elbíbelődünk a javítgatással pár órát még... Majd a képek mellett részletezem, a nyűgjeimet... :S
De amúgy imádom! ;)
Ti nem nagyon ismertek, én nem vagyok egy nagyon nőcis nő, de ettől olyan, mintha... ;)
Talán azóta többet illegek a tükör előtt, stb...
Na, majd kíváncsi leszek, mit szóltok! Ííííííí...
(Annamari, Te meg ígérd meg, hogy nem depizel! Figyelek ám...! :) :*
Erről kérdeztem a dokit és azt mondta sajnos a hasam ekkora ez a dolog nem játszik közre a "kövérségben"
Mindent megkérdezek tőle mit szabad és mit nem..
De mi van a te hátaddal?Teljesen kész?Elöl is?
Én várom a naplódba a képeket ám!!
Jól van, csak vigyázgass magadra! ;)
De most legalább nem úgy fogsz eltűnni, hogy alig tudunk rólad!
Pocidnak meg kívül-belül meg kell nyugodnia, addig semmi mással ne foglalkozz! Sztem, ha rendeződnek odabenn a dolgok, "összébb" is fog az menni! ;)
Kesanya remélem minél hamarabb hazaküldenek,de ha nem lesz semmi baj akkor az 5. lázmentes napon elvileg..
Szóval ha minden ok akkor jövőhét vasárnap..
Hát még holnap próbálkozhatok a karikával,aztán megint nem egy darabig..
Mother én már nem írok vissza..A kérdésre megadtam a választ,ennyi.De szólj ha neked ír..
Sziasztok..
Hát a mai napom tré volt..
Jött egy pacák (uram ex munkatársa) csak egy nyomtatót hozott amit ígért..
Reggel 9-kor már itt volt..
De leült a gépemhez és elkezdte babrálni..Ez itt nem jó,az vírust okozhat összeakad stb..
Ennek örültem is,végre valaki aki ért hozzá..
Na de délután kettőkor mikor már jól megkávézott majdnem elszívta egy doboz cigim és még a lányát is idehívta...
Na én nem vagyok egy légyszi menj már haza típus.
Felhívtam a férjem,hogy főznék meg pihennék és amúgyis..
Na ő jött és konkrétan mondta neki most ara van címe ahol ő lakik elviszi..
Így szabadultam meg az embertől...
Mother, tetszett a naplóbejegyzésed, az utolsó előtti :DDD
Akárki is az, szánalmasabb már nem is lehetne:SS
Elcsunyítja a legtöbb nőt a szilikonszáj... mégis azt gondolják tyűűű milyen jól áll nekik... Szegény Kelemen Annácska is hogy néz ki azzal a szájjal, és az a szájtartás amit fel tudnak venni a szilikonszájhoz brrr... mintha folyton csücsörítenének...
Bocs ha sok embernek a lelkébe gázoltam most!
Csak beQkk...:)
Nojjémi: nem fikából kérdeztem. Csak láttam a lapodon, hogy 21 vagy. Szerintem szép lettél volna nagyobbítás nélkül is.:)
Kellemes hétvégét mindenkinek!:)))
Sziasztok csajok! Kitört a hétvége! :))
Kiscsillag, Veled értek egyet "csőr" ügyben... Ezt soha, semmi pénzért... :P
Inkább, hogy hű maradjak a témához, nekem a Hello K-vel vannak fenntartásaim... Szerintetek? Mondjuk 50 évesen? :S
De hát ezt nyilván Nojjémi tudja/tudta, amikor a mester nekilátott a varrásnak...
Annamari, csak ügyesen a karikával, próbáld, hogy leterítesz valami plédet, vagy szőnyegen, akkor nem hallatszik a koppanás! ;) De azért vigyázz magadra! Ráérsz, amjd ha hazajöttél! :*
Tényleg, most meddig kell benn lenned?
Ne stresszelj, ahogy írod, normális lehet a dottore-d, bizti vigyáz rád! ;)
Mother heti szabiját tölti? :)
Jajj annyira kényelmetlen helyzetben voltam tegnap..
Egy fórumon szakértőként kérdeznek tetoválásokról..
Egy lány szeretett volna egy tigris,megcsináltatta és küldött nekem képet hogy mi véleményem..
Hát nekem nem tetszik..
De ezt mégsem írhatom neki..Gratuláltam az első tetoválásához..
Meg azt hiszem simán látszik,hogy nem természetes..
Mother is ezért kérdezte:D
Hááát..
Én nem akarok megbántani senkit de ha már valamivel megáldott a természet az maradjon is úgy..
Ok a smink tetkó,a nők amúgy is sminkelnek..De miért legyen nagyobb valami ami szép alapjáraton is..
Jó reggelt! Elég húzós nap volt a tnapi, bolondok háza volt...úszott az asztalom a számláktól... hagytam is hétfőre, talán addigra meg árvíz lesz :)
Sebaj, addig jó míg van mit csinálni:)
Most komolyan/őszintén tetszik nektek a szilikonszáj? Szerintem természetellenes.. bocs..