Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
az a baj hogy a mai történtek fényében tényleg a legjobb a kirakodás lenne!
ez a legnagyobb kegyetlenség amit egy pasi a volt párjával megtehet!
adjak neki rossz tanácsot? vagy ne mondjak semmit most már?
én már kipakoltam volna a pasit, azt döntse el, hogy mit akar, mert ha marad, akkor hagyja a másikat, ha meg megy, akkor jobb elfelejteni, mégha nehéz is - nem hogy még előttem cicomázkodik ...stb.
Igen de a Ritus még szereti!
és ez nagy baj!
most már én is ezt mondom!
ez ehhh ez nem kegyetlenség hanem huuuu!
nincs rá szó!
:( igazad van!
De tegnap még azon gondolkodtunk meg lamentáltunk hogy hogyan lehetne visszaszerezni.
kérdés az, hogy egy efélét érdemes -e!
Ki tudod egyedül fizetni az albérletet erre a hónapra?
mert akkor azt is lehetne, hogy ok ö döntött hogy elhagy de akkor hagyjon is el teljesen és igazán!
tegnap még azt hittem megy a mosolygós dolog de ma azt mondom erre, hogy huzzon a toszba!
Tanusítom!
És ha rajtam mulik több ilyen nem lesz !
Csak elfelejtetés + kárpotlás!
Én tudom miről beszélsz most rögtön lépj később jobb lesz hidd el tudom miről beszélek.
Átéltem.
ezt kellene elmondani, hogy nagyon érzéketlen és te ezt igy nem birod tovább!
én a helyedben ezt mondanám:
nem birom ezt amit csinálsz, szétrombolsz mindent az érzéketlenségeddel nem tiszteled az érzelmeim. és azt, hogy én még szeretlek.
a lehetö leghamarabb menj el!
MIT MONDJAK NEKI???????????????????????????????
Mindjárt szét fog vágni az ideg, főleg ha bejelenti, hogy megy, akkor széttépem, az tuti, hogy rosszabb lesz neki, mint egy papírkutyának!!! Most mondjam neki, hogy hogyan lehet ilyen érzéketlen, és már ennyire nem érdeklem, mint barátot sem???????
Megint bocs,hogy nem vagyok tisztában az egész szitúval de ha el akar menni had menjen csomagolj össze neki és mond meg ha elmegy akkor végleg teszi.
Vagy berezel vagy elmegy.Legalább nyugi lesz.
ma talán már semmit ha meg tudod tenni ...
de szerintem holnaptol no kiszolgálás!
komolyan ezek után azon csodálkozom hogy ezt te ép ésszel kibirod! mert ez amit müvel ez má nem semmi!
Nem olvastam az előzményeket bocs!
De miért nem verted szét a fejét egy széklábbal?
én is én is!
elmeséled milyen volt a torta?
ja és NEM kicsit hiányzol!
na! :DDDD
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...