Ha valaki a kedvesedhez közelit elfog a féltékenység? (beszélgetés)
ebben egyet értek veled. de ha fordítva történik a dolog, akkor meg fel vannak háborodva :(
Hát, felmegy bennem a pumpa, az tuti. De azért kíváncsi lennék a végeredményre, mert így azért tudnám, hogy mit is csinálhat, ha éppen nem vagyok ott :o
Ez a kifejezés tetszik: enyém.
Kíváncsi lennék, a pasi mit szólna hozzá, hogy a tulajdonodnak tekinted!
:))
Sose voltam féltékeny
A közelít az pontosan mit jelent? Ráhajt,el akarja csábítani?
Naná!Én is tiszteletben tartom más pasiját és elvárom ugyanezt!
Mint az állat!!!
De akkor előveszem a fölényes "különben is ki vagy te? Én úgyis jobb nő vagyok" arcomat! Olyan határozottan kezdem el méregetni, hogy nem lesz kedve közelebb jönni! :)
Először csak figyelek. Aztán meglátom van-e okom közbelépni :))
Érdekes, a pasik nem veszik észre, ha egy csaj elkezd hajtani rájuk. Azt mondják: jaj már csak te láttad úgy...
Engem el,igen.Lehet,hogy túlzás,de én nem szeretek osztozkodni azon,ami az enyém...
Soha. Az őszinteség híve vagyok. Bízom benne, hogy ha már nem kellek neki, el fogja mondani. Ha meg kellek neki, akkor miért tegyem tönkre az életünket a féltékenységgel?
Szerintem is az, kikészíti az embert:)
Régesrég eccer én is vótam 1/2tékeny, de leszoktam róla:)
Nagy marhaság:DDD
Szerintem az!:)
Én nem vagyok féltékeny!;D
Ez a féltékenység ez nem valami önértékelési zavar?
Elkap,de az tuti,utána nem közelíti meg,adnék egy "pofont"az önbizalmának!2 szer meggondolná hova közelít!:DD
Az attól függ... Catherine Zeta Jones-ra pl.
De forditott esetben talán nagyobb okom lenne féltékenykedni..
Nem!Vinné már el valaki.....:-))
Szó,ami szó,EL!Múltkor bementünk a munkahelyére vásárolni(Te**o),és az egyik "kedves" kolleginája valamit súgott-búgott a fülébe-szerinte csak azért,h a másik kollega ne hallja,de szerintem egy nyomulós**...Ha egy kicsit bosszúsabb pillanatomban látom-biztos beszólok neki(k)..Így megúsztuk egy "szép" -mi a f*szt akarsz?..nézéssel,szájhúzogatással.Meg még mutatkozzak is be neki..Na azt ne akarja!!.És persze azóta is emlegetem a ..(áááhh...)fel is húztam magam..Pff..
Engem bizony nem, mert teljesen megbízom a páromban!!
Nem, ha el tudják +rabolni" mellőlem akkor had vigyék, az már úgysem ér semmit! :)))))))))))
Legfeljebb a tüsszögés, ha hideg van:)
Sajnos igen. Most is van az ismeretségi körünkben egy nő, aki idegesít, pedig ő is családos.Tudom, hogy a férjemnek bejönne, ha mi nem lennénk( én és a gyerekek), de mostanában valahogy a csaj is elég sűrűn keresi, mindenféle ürüggyel.Hülyeség, mert megbízom a páromban, de mégis foglalkoztat a dolog.Mi a véleményetek?
ha "olyan" oldalt néz kérd meg hogy veled nézze.nekem bejött.megbeszéltük.
További ajánlott fórumok: