Ha teljesen egészséges férfi szed potencianövelőt (kiváncsiságból milyen a hatása), abból lehet baj? Fog menni nélküle is, ha abahagyja? (tudásbázis)
Talán egy kis féltékenység mindkét részről. Az anyuka félti a fiát és apróságok rosszul esnek (esetleg jobban ízlik a párja levese, mint az anyukájáé, vagy vannak dolgok amiket ő csinált eddig, de már átveszi a meny tőle), azt érezheti, hogy nincs már rá szükség. És a meny részéről ha esetleg hallja, hogy "anyukám nem így szokta" vagy túl gyakran jár át az anyós. A lány érezheti, hogy ellenőrizgeti az anyósa, és esetleg nem tartja méltónak a fiához.
Apró félreértések, és persze az ismerősök riogatása...
Ó köszönöm szépen :-)
Irtam mar hogy milyen okos vagy ! Elfogadnalak menyemnek.... DDD
Mint olvashatjuk az anyos-topikokban, elegge lehangolo .....
Nehez megmondani mi valthatja ki az ellensegeskedeseket ? ! Mert az anyosok meg eddig NEM nyitottak topikot ?
A gyerekeim 30 körul vannak !/közbe elfelejtettem hogy biza , mar anyos vagyok !... DDD... mert a lanyon , mar masodszor van ferjnel,fius anyuka az anyosa , igy aztan,nem problema mentes neki!Viszont , ha tulsagossan otthon erzi magat a lanyom akkor szepen hazakuldi!/
A fiam eddig 2-menyjelöltet mutatott be , de vege lett ezeknek a kalandoknak , mert nagyon sok erdeklödesi köre van a fiamnak , es nem turi a szabadsagkorlatozast!....DDD
Hogy milyen anyos leszek 1-menynek , azt meglatjuk ? Sokminden mulik a szimpatian,szerintem.
Neked milyen anyosod van ??....DDD
hi,hi....... fogalmam nincs milyen anyos leszek ? !
Az teny , hogy NEM szolok bele a sracaim eletebe ! Viszont ez nem segit , mert mindent kinyomoznak,megereznek aztan rakerdeznek ! Es akkor mit valaszol az ember ? !/amikor megmondja a gyerek hogy , pontossan mi a velemenyed ! hi,hi../
A "bologatasoddal!" idönkent azt ersz el , amit csak akarsz.... DDD...../regi tapasztalat./
Igen örök NAGY gyerekek a ferfiak ! Talan ezert feltik öket az edesanyjuk olyan nagyon ! Az en fiam meg szoloban van , azok utan amiket olvas az ember itt a hoxan a menyek irasaibol , bizony aggodalommal lesem , mi lessz ha , majd a fiam is hazassagi tervekkel all elem ? Mifele perszona lessz a "kivalasztottja" ?..... DDD
Igen, én is tapasztaltam, hogy sokszor arra vágynak, hogy megsimogassuk a fejüket és elrendezzük a dolgokat helyettük.
Hogy okos lennék? Nem tudom. Az biztos, hogy szeretek a dolgok végére járni és meghallgatni minden véleményt. Nem biztos, hogy csak nekem lehet igazam. És el is tudom ismerni ha nincs. Mindig is határozott elképzelésem volt a párkapcsolatról és úgy általában az emberi kapcsolatokról. Nem elnyomni kell a másikat, hanem hagyni kiteljesedni. Persze addig, amig reális talajon próbálja. Ilyenkor kell az őszinteség: nem azzal segítek, ha bólogatok és hagyom a vesztébe rohanni, hanem szólok akkor is , ha nem tetszik. Vagy nem?
Hatalmi pozíció???
Hé, ez nem az állatvilág, és gondolom te nem valami farkasfalkában élsz. Mert ez a kifejezés ott megállja a helyét, de egy párkapcsolatban véleményem szerint nem.
Te olyan okos vagy , hogy neked NEM kell tanacs ! Barcsak en lettem volna ilyen okos fiatalabb koromban ? !
De , mondjuk azt , ne vard hogy fel fog nöni ! Valahogy , mindvegig megmaradnak a fiuk , nagy gyerekeknek ! Es neked anyukanak,anyanak,szeretönek,baratnak kell lenned.
Az volt írva a tájékoztatóba, hogy gyógyszernek nem minősül, és a prosztata egészséges működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, és hogy ez nem helyettesíti a szakorvos által felírt gyógyszert. Magyarul: nem orvosolja az impotenciát, csak hozzásegít a nagyobb teherbíráshoz az élet minden területén. Tehát nem kifejezetten erős potencianövelő. A gyógyszertáros ajánlotta, azt mondta, hogy ha komoly gondok vannak, akkor ez nem segít. Ez csak pluszt ad.
Solyom: általában én vezetem őt, és nem fordítva. Pedig néha vágynék rá, hogy tipikusan nő lehessek, akinek nincs gondja semmire csak a háztartásra, és a férj mindent elrendez. De talán jobb ez így. Kettőnk közül én vagyok a reálisabb, optimistább, kitartóbb. Én is sokszor hallgattam már: van amikor nem kell szólni és nincs min összekapni. Ezt én is tudom. A fontos dolgokban kell őszintének lenni mindkét félnek, mint például: pénz, gyerek, szexualitás, karrier és így tovább. A szexualitás nem a legfontosabb dolog, de nagyon fontos, persze egészséges mértékben. És mindkét félnek. Nem hiszem el, hogy a nőnek nem fontos. Hiszen az nem jó ha csak adunk de nem kapunk. Csak egy nőnek nem ez a központi témája, mint a férfiak többségének. Nálunk: Jó anya és feleség vagyok? Náluk: vajon férfinak tart? És az a férfi, aki mindig tud... Ez a különbség a 2 nem között.
A ferjed fiatal, ha ennyire fontos neki, novenyi alapanyagu szereket szedjen, ginseng, maca.. stb.
Errol a szerrol nem talaltam neten semmit, igy azt sem, hogy milyen alapanyagu.
Na , naaaaa ... hogy PLETYKASSAK ! Csak nem ismerik el , ferfi tarsasagban masrol sem megy a szöveg mint a NÖK, nök es a szex , na es a munkajuk./persze , ha megvannak bizonyosodva rola , hogy NINCS a közelben NÖ....DDD/
Nagy tapintattal,kedvesseggel szerintem szepen megtudod nyugtatni az idegeit ! Aztan lassan arra is ra fogsz jönni , hogy NEM mindeg jo az öszinteseg ! Viszont amit nem mond ki az ember , az NEM hazugsag , nem ?
:-) FURFANG: "Á szivem, talán hagyjuk abba ezt a bogyószedést, mert olyan csődör lettél, hogy nem bírom szusszal és rosszul érzem magam ha nem tudok neked örömet okozni. Mert te tettre kész vagy mindig, de én nem mindig bírom a strapát..."
Valahogy így? :-)
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni