Ha minden visszatér a régibe... (beszélgetés)
Én sem szeretnék pozitív lenni!
Most az nem a legmenőbb:-)))
Minden vissza a régibe? Azaz eltakarodik ez a vírus?
Az első az lesz, hogy megölelgetem, megpuszilgatom a 78 éves mamát és a 84 éves papát.
Én is úgy gondolom, hogy sajnos április 11 szép dátum, de nem a vége. Reménykedjünk, hogy azért nem október és nem Karácsony, millió szempontból.
A Húsvét is "elég lesz" a szeretteink egy része nélkül... Nagymamám már a cukrászdába szeretett volna menni, ő rendel egy tálca süteményt. Mondtam neki, hogy 1)nem mész sehova, 2) a tálca sütemény a leglényegtelenebb most és ha nem tudunk találkozni, ki is enne meg annyit:( szegény nem igazán érzi át, vagyis nyilván néz híreket, van, hogy úgy hív fel, jól vagyok - e (főleg 2 hete, amikor lázas voltam, de nem influenza, hanem fogfájás miatt), de nehezen érti meg, hogy ez a Húsvét nem az a Húsvét lesz, mint amit megszokott:(
Az 1 hét múlva minden visszatér....Ezt minek neveznéd akkor?
Egy hét múlva meghosszabbítják a kijárási korlátozást (99,9%)
Persze értettem én a szarkazmust:-)
1 hét múlva talán minden visszatér a régi kerékvágásba, de ha akkor még nem is, talán pár héten belül, legalábbis mindenki ebben reménykedik.
Tereljük el egy kicsit a gondolatainkat... Ezzel nem a kialakult helyzetet tagadjuk, de ahhoz, hogy a lehetőségekhez mérten legjobban jöjjünk ki belőle, a sok hírt, a bizonytalanságot, a negatív érzéseket valahogyan kompenzálni kell.
Fejezd be a mondatot!:
Ha minden visszatér a régibe, először...
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás
- A munkába való visszatérés szülés után