Ha megtehetnétek, ti fogadnátok örökbe gyermeket? (beszélgetés)
De láthatják, nem okoz gondot, hogy elfogadjam, hogy másképpen is lehet, nem csak úgy, ahogy én tapasztaltam.
:)
Én meg úgy gondolom, hogy egy nőnek alapvető joga, hogy egy nem várt terhességet (ami ellen a legjobb tudásuk szerint védekeztek) bármikor, indoklás nélkül meg lehessen szakítani.
A gyereknek jó, ha nem várt helyre születik? Nem. Ha megszülik és lemondanak róla? Nem. (aki meg a sok gyerekre váró emberre gondol, az szerezzen béranyát, aki kihordja neki....)
Nem módosítom.Majd ha feltalálják a 100%-ig
biztonságot nyujtó tabikat.Az életben semmi sem biztos csak a halál,ezért lehet kötni ebet karóhoz és hárítani.A lényeg az,hogy az ember mindíg,minden körülmények közt vállalja fel tetteiért a felelősséget.Én erre köteleznék mindenkit kivétel nélkül és megszüntetném a kibúvók lehetőségét.Ennyi.
Egy szónak is száz a vége: az örökbe fogadott gyermekkel felelősség is jár, nem csak a havi apanázs.
Mivel te nem teheted meg, hogy örökbe fogadj, ne is tedd.
Egyébként is vannak kritériumok.
Én is.
Főleg, hogy adja itt a terézanyát, közbe meg a 70ezerre gondol.... Azt elfelejti, hogy JOGOSAN minden fillérrel el kell számolni....
Én ezzel teljesen egyetértek.
fogamzásgátlás témában egy nő esetében szerintem teljesen nonszensz a vállalja a felelősséget hangoztatása. Ha terhes lesz, akkor vagy abortuszra megy, vagy örökbe adja, vagy felneveli. Egy férfi le tud lécelni úgy, hogy vissza se néz, de egy nő nem tud kilépni a helyzetből.
Bol.nd csórikám.
Felesleges hergelned magad rajta....
De soha nem tudhatod.
Egy ismerősöm egy 17 és egy 15 éves lányát vesztette el, egy éven belül, az egyik rákos volt, a másik balesetet szenvedett mialatt meg akarta látogatni a húgát. Ők sem terveztek már gyereket, de van egy 15 év körüli kislányuk, aki segít elviselni a felfoghatatlant...nem tudhatjuk.
"Tablettákra és eszközökre bízni magad felelőtlenség"
Akkor módosítod ezt az állításod?
A kritikus időszak pedig valószínűsíthető, de egyáltalán nem biztos.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Van itt olyan anya aki örökbe adta a gyermekét?
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Hogy lehet elfogadni az örökbefogadott gyermeket?
- Egyedülálló férfi örökbe fogadhat egy ötödikes gyermeket? Kaphat utána családtámogatást?
- Ha valaki nem csecsemőkorú gyermeket szeretne örökbefogadni, akkor is több évet kell Rá várni?