Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe? fórum

Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe? (beszélgetés)

1 2
23. Miss Poppy (válaszként erre: 22. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 08:12
Akkora kunszt lett volna ezzel kezdeni?
2014. nov. 26. 08:07

A lakás a mi lakásunk. Mi lakunk ilyen lakásban.

Főként a párom félelme, hogy ilyen retkes házba nem lehet vendéget hívni, mert elriadhat.

Takarítva van, csak annyira le van lakva, hogy már nem segít rajta nagyon.

Le akarta festeni a korlátot az egyik lakóval, de egy másik megakadályozta, mert szerinte rosszabb lenne, ha nem sikerülne szépre a festés, mintha koszos, kopott.

2014. nov. 26. 08:02
Mondjuk nem tudom mit szólnál, ha az a család is a külsőségekre hajtana, és mondjuk nem hívná meg a duci pajtásokat.
20. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 18. - Trapiti)
2014. nov. 26. 08:01
Minimum....
19. andi6020 (válaszként erre: 4. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:59
De ha már a minősítésről beszélünk, ez a fórum igencsak minősít, mégpedig téged!
18. trapiti (válaszként erre: 17. - 9b10f3d7ff)
2014. nov. 26. 07:57
Én az oviból is kivenném a gyereket, nehogy már egy levegőt szívjon "ilyenekkel"...
17. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:51
Van egy ötletem, hogy a gyermeked véletlenül se találkozzon ilyen esztétikai problémával, küld el a bejárónőtöket takarítani, a kertészeteket, dekoratőrt, és a karbantartókat, kapják rendbe a házat, ne legyen a gyermeketekhez méltatlan a hely, ne is az embert nézzétek sosem, hanem a körítést. Gratulálok!
16. andi6020 (válaszként erre: 1. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:45
Szánalmas vagy, bocs.
2014. nov. 26. 07:42
Hoppá,ezt 4.hozzászólásra pötyögtem.
14. Miss Poppy (válaszként erre: 3. - 6b006fc769)
2014. nov. 26. 07:41

Jaaa,persze,mert ez csak úgy megy,hogy nulláról kifestem a lépcsőházat!

Ennyi baromságot,hogy lehet begépelgetni két kicsi kézzel?

13. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:39
Ez nagyon buta kérdés.. Hisz erről ők nem tehetnek!
12. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 4. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:38
Gondolom tarsasház, nem egy lakó kötelessége, főleg ha nem is ért hozzá, vagy nincs anyagi fejezete.
2014. nov. 26. 07:37

Mit gondolok erről?

Azt,hogy te sem látsz az orrodnál tovább!

10. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 07:34
Gondolom nem a lépcsőházban van állófogadás, nem is tehetnek róla az invitalók, ezért nem ettől tenném függővé.
2014. nov. 26. 07:24

Attól függ, a lépcsőházzal akar-barátkozni vagy a gyerekkel ;)

Amúgy meg legközelebb úgyis nektek illik áthívni őket aztán lehet meglátják a kaput vagy a konyhakövet és szóba se állnak veletek többet... ;)

2014. nov. 26. 06:16

Ha jól érezte magát ott a gyerkőc, s te is látod, hogy "normális" család, akkor miért ne engednéd oda...

Persze, ha nagyon rossz környéken van, akkor meggondolandó, de ha normális környék, csak a lépcsőház elhanyagolt, akkor okés..

Sajna, sok múlik a lakóközösségen, s a társasházkezelőn, hogy milyen állapotban van az ilyen ház...

Nálunk 4 éve lett a lépcsőház kifestve, de meg lehet nézni...Talpnyomok a falon, málik a fal lefelé, darabok vannak kiesve a sarkoknál, vannak, akik fúrtak itt-ott bele, mert kellett a lyuk valami vezetékeknek, de már vissza nem csinálták, felújítások voltak, akkor meg a kéménybélelők bontottak a lépcsőház felől, hogy a kéményhez jussanak, el lehet képzelni, szóval egyszerűen képtelenség a jó állapotot fenttartani, ha ennyire vegyesek a lakók, mint itt (sok az albérletes, akik váltogatják is egymást, tehát nem vigyáznak semmire(tisztelet a kivételnek), önkormányzati lakások is vannak itt, tehát közülük sokan megintcsak mit törődnek itt valamivel is...).

A korlátot meg nem festegetheti csak úgy valaki le, mert közös terület...Ha meg a közösség nem szavazza meg, akkor meg nincs semmi csinálva..:P Persze egy összetartó közegben nem lenne gond...De gondolhatod: ahány ember, annyiféle...Múltkor egy nekem panaszkodott, hogy minek lett a bejárati ajtó kicserélve..Ugye nem volt lakógyűlésen, ahol meg lett szavazva, hogy új ajtó kellene, mert a régire már rossz ránézni...Erre bakker nem ám örülne, hogy szép új ajtó..NEEEEM....

7. Zsú1965 (válaszként erre: 4. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 06:06
Gondolom, nem látsz bele a zsebükbe, hogy futná-e festékre. Ha már festettek, akkor tudod, hogy azért ez is olyan olcsó, mint elsőre gondolja az ember.
2014. nov. 26. 05:52
Elég nagy a baj a fejekben,ha egy családot a lépcsőház alapján ítélünk meg. :/
5. 6b006fc769 (válaszként erre: 4. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 05:09

Szerintem ettől nem minősül le egy család.

A festés... sosem éltem tárasházban, de el tudom képzelni, hogy az egyik lefesti, a másik meg még beugat, hogy ragad a korlát, nem tud kapaszkodni, stb. Egyébként az is idő és pénz rááldozása - nyilván nem egy óriási kiesés, a lakókörnyezettől függ, hogy én pl. lefesteném-e. Ha jó a szomszédság akkor persze, de ha még beszólnának is érte, akkor nem.

2014. nov. 26. 04:49

Köszönöm.

A család leminősülne attól, hogy ilyen koszos lépcsőházba él? ( le lehet festeni a korlátot szépen két kicsi kézzel pld.)

2014. nov. 26. 04:44

Nem a külső számít.;)

Szóval ha a lakás oké, akkor nem zavarna, hogy milyen a lépcsőház. De leginkább akkor mennék szívesen, ill. engedném újra a gyerekemet oda, ha jól érezte magát elő alkalommal.

Na meg ha csak a lépcsőház csöves, a szomszédok nem...

2. Zsozsolt (válaszként erre: 1. - Zsozsolt)
2014. nov. 26. 04:38
Kicsi társasház.
2014. nov. 26. 04:37

Mit gondoltok:

Elhív az óviból ismert család vendégségbe. Vagyis, a gyermeket, mert a gyerekek játszanak együtt, de még kicsik, szülőstől közlekednek.

A ház és az udvar lepukkant, ezer éve ( szó szerint kb a háború óta) nem volt kifestve, korlát lefestve, lépcsőházba semmi nincs javítva, iszonyat retkesek a falak és jó sok helyen le van málva a régi festék, a korláthoz nem lehet nyúlni ( le van mosva, de az idő és a festékhiány miatt nagyon csúnya).

A lakás ok, ott minden rendben van.

Mit gondolnál? erről

Szívesen mennél oda mégegyszer, engednéd a gyereket, lenne kedved?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook