Ha lehetne, mit változtatnál a hoxán? (beszélgetés)
Jó lenne,ha a jeleket a topikra lehetne tenni,mert külön idegesitö,hogy alig lehet rámenni,mert tünik el.
Más forumokon is a jelek a hozzászolásokhpz kerülnek és nem külön.
köszönöm,hogy elolvasták az észrevételemet.
A jelek küldésével kapcsolatban...
Az adatlapokon, mikor az egeret a jel fölé irányítjuk,ne a "Jelküldés" jelenjen meg hanem annak leírása.
Jelenleg külön oldalon, egy cikken keresztül lehet csak tájékozódni, ahol a felsorolt jelet többsége már nem is küldhető. Gondolom, szezonálisan elérhető.
Lehessen tinyurl-t is posztolni. Ha a forumba nem is, de legalabb a naplokba. Baromi idegesito, amikor nehany kep berakasa utan teljesen elveszek az otvensoros linkek kozott.
Igazabol nem is ertem ezt a szankciot.
Nagyon fogékony vagyok a Hoxára, de hogy mit változtatnánk meg? -sok mindent!-..., de az legyen már az Ő dolga...
Nekem pl: nagyon lassú a gépem, valószínűleg azért, mert túl sok hirdetésnek kell betöltődnie közben. A fene sem érti ezeket...
:))
Akkor nem is fogékony a javaslatokra, a felhasználók igényeire?
Eleve neki kellett volna ilyet nyitnia. Mármint nem a moderátornak, mert neki nem sok köze van hozzá, nem az ő feladata.
Azt pedig ő látja, hogy a többség mit szeretne, melyik változás milyen hatással járt.
Nem az egyének véleménye számít, hanem a többségé.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Lehet változtatni itt hoxán a felhasználónevet? Ha igen, hogyan?
- Újítani szeretnék a hajamon! Mit lehetne rajta változtatni?