Ha kiderülne, hogy pár hetes terhes vagy, eltitkolnád karácsonyig, hogy akkor jelentsd be a férjednek? (beszélgetés)
Én a szüleimnek akartam Karácsonykor elmondani, hamarabb rájöttek: folyton rosszul voltam.
Az apa elől eltitkolni nem jutna eszembe. Ez a hír bármelyik nap öröm, ha várt gyermek, ha meg nem, Karácsonykor sem lesz az.
Nem tudom a férjem mit venne észre, egyelőre azt biztos nem hogy izzad a tenyerem es majd kiugrik a szívem :D
Es igen, tenyleg jo otlet a csaladnak karacsonyra tartogatni a hirt :)
Dehogy titkolnam! Abban a pillanatban tudna. Sot ott lenne teszteleskor.
Sajat tapasztalatot csak multbelit tudok. 2 tervezett gyerek, igy varta a ferjem is a pozitiv tesztet, fel se merult egy masodperc se hogy ne tudja
Úgy értettem, hogy már beszélnek róla, férj is izgul, stb...
De na, érted... :)
Nem bírnám ki, az tutti. És szerintem ő is látná rajtam, hogy "történt valami velem" :)
A családnak viszont karácsonykor jelenteném be.
Értem az ötlet lényegét. Éppen lehetne ebből egy ,kedves ajándékként össze hozni valamit. Nem tudnék több mint 1 hónapot várni a hírrel.
Olyan jut eszembe ,mint pl .masnival átkötött pocakkal belibbenni karácsony estéjén. :D
Vagy az uh fotót betenni 1 dobozba, alaposan becsomagolva, hadd dolgozzon meg érte. :D
Csak ha tervezett és ő is várja már mikor lesz végre pozi a teszt. Akkor egy szép karácsonyi meglepetés is kerekedhet belőle, ha vevő az ilyenre.
De ha nem tervezett, akkor jobb ha szólsz neki időben, nehogy ki legyen zárva a dologból.
Biztos, hogy nem titkolnám el. Eszembe sem jutna megfosztani őt az élménytől, kihagyni a várakozás másfél hónapjából, csak azért, mert olyan hülye vagyok, hogy szerintem ez a fa alatt cuki.
Jogom sem lenne hozzá.
A ferjem elott nem titkolnam el :)
Terhessegfuggo, de alt.pont az elso trimeszterben vannak rosszulletek -pl.akinek nincs, kivitelezheto.
Persze "szep ajandek", a kornyzetemben nem ismerek ilyet, aki igy adta vna at vagy hgy is mondjam. Inkabb csaladtagoknak tudnam elkepzelni a bejelentest ekepp.
Szerintem hülye ötlet...
Szerintem ez a hír nem karácsonyi ajándék. Mint ahogy egy gyerek sem.
Mi lett volna, ha azt mondják neked, hogy a tesztet majd csak Mikuláskor nézheted meg?
Én a férj helyében nagyon megbántódnék. Arról nem beszélve, hogy (tegyük fel) nem akarná a babát, akkor kizárod minden döntésből.
Vagy ez rossz ötlet?
Egyáltalán kivitelezhető?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?