Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Elvileg márc 25
Az érkeztetéstől számítva mindig 30 nap, ha ez hétvége, akkor a következő munkanap a kiutalási nap
köszönöm a válasz.
tök mindegy szamlan vagy postán :mondán a könyvelő 😯
sziasztok. én feb 25 adtam ajálva.post.a pénzt is postára kertem akkor mikora varható?
ha valami nem stim lett volna a papiral,azt már jelezték volna ennyi időalatt ???köszőnöm a választ.
De kiabálsz.A netikettben a csupa nagybetűvel írás kiabálást jelent.
Egyébként meg milyen sokan?Azok kapták meg,akik ügyfélkapun keresztül,esetleg személyesen adták be 19-én,20-án.
Egyetlen esetben kaphattad volna meg pénteken(és 1 nappal sem hamarabb),ha másnap beér és érkeztetik is,amire igen kevés az esély.De ezt is megírtam már.Olyan néha,mintha láthatatlan tintával írnék ide...
Mit kiabálsz?Már a múltkor is megírtam,hogy leghamarabb 25-én fogod megkapni.
Ez a sok értetlen ember...
Stia
Irj rám, tudok segiten
Sziasztok! Van valaki, aki tudna segíteni? Könyvelővel készíttettem el a saját és a férjem bevallását. Férjem év közben semmit, én kB 50ezer családi adókedvezményt vettem igénybe. 3 gyerek van, márciustól volt 91napos a 3.,onnan számítható bele. Nincs akkora jövedelmünk, hogy teljes mértékben kihasználjuk a családi adókedvezményt. Nem is ez a lényeg. Nekem a könyvelő 129ezer visszaigényelhetőt hozott ki a papírok alapján, a NAV tervezetében pedig 209ezer szerepel. Én nagyon nem értek ehhez,a könyvelőnél rá is kérdeztem, hogy a gyáp illetve csedes papíron szereplő adatok is benne vannak-e, mert azon is van visszaigényelhetőt 75ezer... Válasza az volt, hogy azt is figyelembe vette.
Tehát van itt valaki, aki meg tudná nézni és ha kell, akkor önellenőrzés keretében megcsinálni a bevallásomat? Nem kérem ingyen... 129ezret ma kaptam utalva, de ha visszájára nekem még plusz 75 ezer, akkor nem hagynám veszni.
De így is megnézheted az érkeztetést az
Oldalon
Belépsz
Dokumentumok
Saját szja bevallás
Profilomra tettem képet fel róla
Április 1-ére várd. Aznap adtam be én is
Magyarorszag.hu
Belépsz
Ebev szolgáltatások
Adóbevallás állapota - új lekérdezés
Ott fogod látni mikor érkeztették
Ha febr. 28 akkor április 1-én kapod meg a hétvége miatt
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?