Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Nekem már 39nap telt el és semmi.Mit csináljak?
Igen, mert már biztos torlódás van. Ilyenkor, kamatot fizet rá, ha az meghaladja a 100,-Ft-ot.
30 nap az Apeh utalás határideje, azt Te nem biztos, hogy másnap megkapod, vagy jóváírják.
T ü r e l e m, egy bizonyos határig, ez embere válogatja, hogy mennyi. Utána tessék kérem telefonálni!!!!!
31.nap és sehol semmi,azt hiszem telefonálni kéne!!
Én még ma sem kaptam meg pedig már 37nap telt el.
Ja! - és az egyik osztályvezető írta alá, nem pedig ügyintéző...
Amikor én feladtam, mivel beleraktam a számlaszámom is, (kihagyta a kötőjelet a számok közt aki csinálta), másfél hét múlva megküldték tértivevényes levélben a belerakott számlaszámom, pedig nem lett volna rá szükségem, hisz minden hónapban megkapom...
Vagyis nagyon hamar a kezébe került annak, aki vizsgálta, ennek ellenére a pénzt még nem utalták, bár nem telt el egy hónap még a feladás óta...
De ha ilyen gyorsan megnézik, akkor nem lenne egyszerűbb utalni is mindjárt??
Csak el kellet szidnom öket máris küldték!!Ma megkaptam!! Kitartást mindenkinek!!!
Sziasztok!!!Én még március 11 én adtam postára az adó bevallásomat,és még mai napig nem küldték vissza az adó vissza térítésemet.És már a harminc nap letelt.Ezt hívják határ idő betartásnak.De ha mi a számláinkat nem fizetjük pontosan egyből jön a késedelmi kamat.Ez az én véleményem.
Tiszteletem!Március 8 án feladtam a adóbevallásom és még sehol semmi!!Erre itt olvasom hogy a hölgy vagy úr nemtudom késöbb küldte be mint én és már megkapta!!Az én szemembe az apeh eggy undóritó amit müvel!! azt kellene csinállnom hogy bemenni a hivatalukba és az ügyintéző néni orra alá dugni a feladni váró számláimat és megmondani neki: Add fel!!!Nemtudom hogy tetszene neki!!?Ja és javítani sem kellett nem volt semmi hiba!!!Gusztustalanok ennyi a véleményem!!!
Sziasztok!
Március 9.-én adtam fel postán és ma(Ápr.14.)kaptam meg postán.Tehát a 30.napon utálták el plusz a 2-3 napig postán volt.
Baranya-Pécs
Hali!Egy ideje nem jártam erre.Egyébként úgy jártam mint te.Napról napra mentem a postára,mert postafiókom van.Április 4-én sem volt benne értesítő,így,gondoltam rákérdezek.Március 31-e óta ült a posta a pénzemen,anélkül,hogy egy nyomorult értesítőt berakott volna a pf-ba.Kedvesek nem?Aztán visszaküldik azzal,hogy nem kerestem,s mire újra kisajtolom az APEH-ból,az tuti,még egy hónap.Hát ennyit a postáról.Az APEH nem csúszott.A nyugdíjpénztárral nem lesz gondom,mert nyilatkoztam,hogy maradok.Biztos Te is hallottad,hogy kik kaptak a befolyt pénzből.Többek között BKV,MÁV.Legyen mit ellopni...
Szia! Tavaly már beszélgettünk itt,egyszerre vártuk a pénzt.:-) Idén mi is így jártunk,március végén adtuk csak fel,múlt évben ilyenkor már megkaptuk.
elvileg 30 nap, aztán kamatot fizet.....
Nekem március 10-én lett leadva szemlélyesen az APEH-ba és már árilis 1-jén utalták a számlára.
Kitartást mindenkinek.
jah, es az adoszamlan rajta van a visszateritesem....
sziasztok.... Az en bevallasom februar 25 elott lett leadva es meg semmi... A konyvelo elkuldte az adoszamla egyenlegemet, es ott az all hogy vizsgalt idoszak 2010 01 01tol 2011 04 05ig.... Kivancsi leszek mikor lesz vegre penz belole....
Hát az éven elég buta voltam.... Mert még csak ma készítettem el a bevallást és adtam postára. Azt hittem az éven nem jár vissza semmi, ezért nem igyekeztem.
De jár, 43ezer. Nem túl sok, de aki a kicsit nem becsüli....
Szóval már csak májusban számíthatok pénzre:(
Mindegy jó lesz az akkor is.
Szerintem holnap megkapod. :-))
Mác. 3 ért be .Akkor 30 nap le telt
A beérkezéstől számított min. 30 nap. Neked talán ma telik le. Azért nem kaptad még meg.
Még mindig semi nincs adó .
Igen tényleg az a szerencse.Kiváncsi leszek a magánnyugdij kifizetéssel is milyen cirkuszok lesznek.Márha kapunk vissza abból valamit
Mi mác.2 adtuk fel és még mindig semi .
Szia!Szerencse,hogy nem küldték vissza!Én tegnap érdeklődtem ,azt mondták,28-án postázták.Kíváncsian várom,mikor kapom meg!
Sziasztok elég kalandos modon de végre megérkezett!!!!!!!!!!!Drága postás elfelejtett értesitőt hagyni 23 óta bent figyelt a pénzem a postán :)Aki postára kéri az utalást szerintem érdeklödjön a postán is nehogy igy járjon!!Szép napot mindenkinek!!!!
Van aki febr.21-én adta fel Budapesti igazgatósághoz tartozik és Bács-Kiskun megyében lakik? Kapott már pénzt? Én még mindig semmit.
Szia!Örülök,hogy megkaptad,nekem még semmi!Holnap bemegyek az APEH-hoz,mert ma szünnaposak.
Több, mint 1 hónapba telt (febr. 25-én adtam fel a bevallásom, és márc. 28-án érkezett a pénz a számlámra).
Sziasztok én febr 15-én adtam fel ma bementem személyesen és állitolag 19-én elutalták szerintetek a posta ennyit ül rajta?hihetetlen
További ajánlott fórumok: