Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Akkor gondolom az jó vagy nem?
Nekem is idáig a tavalyit mutatta ma végre lenullázodott de ami most jár vissza még nem mutatja :) de remélhetően hamarosan az is rajta lesz :)
Azt írja ki feldolgozva,de semmilyen kód nincs kiírva legalább is nem láttam tegnap kódot kiírva. Remélem lesz már valami. :(
azt irja a folyoszámla h beérkezett 2015.03.05. -109346ft éves bevallás.teljesités dátuma:2015.04.07 tipus 02 pénzforgalom: +109346ft
Köszi mi is úgy gondoljuk de semmi változás csak 0-a van kiírva.
Én is várom, márc 16-án adtam fel,még semmi..:(
Nem lehet,hogy a tavalyi?
2015.marcius.19-en adtam fel az adó bevallást de még sehol semmi. Tavaly napra pontosan érkezett meg április 4-en feladtam május 4-en jött meg
Meg kellett volna kapnod már.
Segitsetek létszi 3.000.- adótartozás márc.09-én adtam fel elsőbbségivel postán ajánlott levélként családi adókedvezményt várunk két gyerekre a férjem igényli vissza. Akkor kb. mikorra várhatunk valamit?
Szia 30.nap a várakozási idő
sziasztok megnéztem a folyoszámlát ebeven 02 a kód. folyószámla egyenleg 0..márc5ikén adtuk be a párommal ö egy hete megkapta én még semmit és családi adókedvezményt kellene visszakapnom.teljesités dátuma 04.07. pézforgalom kiutalás6kiutalás +109346ft.ez most mit jelent 50ezret várok vissza.adozo tartozás: 0 adozó többlet :0 folyószámla össz egyenleg : 0
APEH-ra vonatkozik vonatkozik a 4 órás utalás?
Szeretném megkérdezni hogy ha március 21-én adtam postára az adóbevallásomat visszajáróadóelőleggel azt mikor fogom megkapni a folyószámlámra?????
Golyoszamla helyett folyoszamla:D
Csak a telom is megőrült :D
A golyoszamla lekerdezesen az van odairva hogy 04.15 ez a teljesites datuma=elkuldtek postára?Mert ott azt mondta a nö hogy akkor hétfő kedd..
Csak totál összezavart ez a nullás is.
Nem értem miert taet ilyen sokáig elkuldeni :(
Én is így voltam :D pár napon belül bízti látni fogjuk :)
a 2 es kód az jó :) mert akkor kiutalták :)
Szia.Köszi:)Nem a nav késziti,mi adtuk be.
De mostmár csak az idei látszik összeg látszik,a tavalyi nem..és még mindig 2-es van ott..meg hogy kiutalás..
Ugyan ez nekem is :) szeríntem pár nap és látszódni fog a visszajáró összeg is :) én is a családi adókedvezményt várom :)
szia:) ha a nav készíti el a bevallásod akkor május 20 után várhatod mivel akkor kezdik el a kiutalásokat :(
Sziasztok.
Akkor most mikor hozza ki a posta,akkor ha lenullázodott v akkor ha 2-es van odairva?
Április 14.-e van odaurva teljesites dátumának.A nő a postán azt mondta hétfő v kedd..
Moszmár teljesen összevagyok zavarodva :)
Én 17.-én vittem be személyesen, mára nullázódott. Szerintem pár napon belül neked is rajta lesz.
sziasztok. énis most néztem,eddig a taavalyi volt ott most már 2015.01.01 van ott de csak 0ft semmi más,pedig kapnunk kell vissza.. ilyenkor mivan?
Nekem még mindig semmi változás,3 hete ugyanúgy néz ki..folyószámla összegyenlegnél ott az összeg, de nem nullázódik,kód sincs...márc 16-án adtam fel:(
Ugyan ez van nállam is :)
jó reggelt :) végre látok változást az ebeven lenullázodott a folyósdzámlám ,de nem látom rajta az adozói töbletet??!!! nektek is igy volt ? elöször nullázodott aztán késöbb ott volt a töblet?:)
sziasztok.most néztem az ugyfélkaput páromnak.az apeh kesziti el és most a tavalyi összeg eltünt az ideire meg 0 át ir.pedig biztos hogy kap vissza 2 gyerekre.személyesen javitottam.valaki járt még igy?
Valaki segítsen létszi. Beléptem ebevre és azt írja feldolgozva,tartozás 3.000.- akkor mikorra várhatunk valamit. A férjem igényelte vissza az adókedvezményt.
Köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok: