Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!!!
Nekünk először amikor itthon megcsinaltuk sajnos hibás lett,jött a levél, hogy be kell menni a navhoz!!!!
03.20-án bementünk, ott segítettek kijavitani!!Ott mondták, hogy küldi tovább azonnal!!!
Szerintetek mikor fog megérkezni???
Postán kértük!!!
A héten várható??
ugyfélkap,eBEV re kattintás,utána fent szolgáltatások,azon belül folyószámla és pótlékadatok,azon belül folyószámla kivonat,majd uj lekérdezés...és kb 1 perc mulva ott az eredmény ,amit meg kell nyitni..
sztem te is holnap kapod kb,mint én.
Nekem 19-én ért be,néztem ügyfélkapun, azt irta tegnap utalták ki,remélhetőleg holnapra ideér!
postán átlagban 3 nap a kiutalás után.persze lehet több is:(
folyószámla egyenleg a visszajáró összeg van
teljesítés dátum üres
típus üres,pénzforgalomnál is üres,hát nekem ez van ki írva.köszi szépen a segitséget
most ezt az időszakot kell nekem néznem
2014.01.01 - 2014.12.31 ???
folyószámla egyenlegem 0 ft ra változott,
teljesítés dátuma:2015.04.20.
típus 02 mellette pénzforgalomnál + lett
és a 0 folyószámla egyenleg alatt van irva, h pénzforgalmi tétel tipusának megnevezése : 02 kiutalás
16 án adtam fel,19-én ért be,azt írják.
most h megjavult az ügyfélkapu,nullázódott,azt írják tegnap kiutalták..végre:) remélem csütörtökre ideér.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?