H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Ez nagyon durva. Valami kibillentette az egyensúlyból, de ezt megtalálni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Nagyon rossz lehet, hisz állandóan stresszel benneteget a gondolat.
Bízzunk benne, hogy megtalálják, hogy mi vagy miknek a kombinációja okozza vagy ha nem is tudnak vele mit kezdeni, de legalább elmúlik "magától"!
Egyértelműen az algopyrinre allergiás.
Az allergia kivizsgálásához nem kell tünetet produkálni. Az én dokim akkor csinálta meg az allergia tesztet, amikor tünetmentes voltam.
"Az unokatestvérem három hete beoltatta a gyerekeit, mindegyik lázas, beteg. Ez mitől van?"
Nem tudom, hogy van-e a topiknak távgyógyásza. Talán orvossal kellene megnézetni a gyerekeket. Hallottam már más betegségről is, ami lázat okoz a H1N1-en kívül.
Nem is mondom, hogy nem tudhat sokat. Csak azért ez egy gyakorlattal bőven fűszerezett terület és biztosan felmerülnek olyan kérdések, amikre a hallgatóság azonnali választ kaphatna, ha a tanárnak lenne a tarsolyában még olyan 5-10 év tapasztalat. Könyvet olvasni mindenki tud, bár azért ez sem igaz teljesen :(
Meg ugye nem ugyanaz az érdeklődés sem egy előadás során, ha az előadó saját maga által is látott, a megoldott eseteket hoz fel példának. De nem ragozom tovább. Lehet ő még fiatalon is jobb előadó, mint egy idős, akinek rossz a hozzáállása.
Egyetértek.
Figyelemem, ezeket a sorokat Zsuzsa74 véleményére írom, aki oltáspárti és még nem oltatta be magát, ne olvassa el, nem szeretném, ha befolyásolná a döntésében, hogy megtegye!
Korábban már írtam szegény főnököm testvéréről, aki ugyan krónikus beteg, de nem volt influenzás, mielőtt megkapta az oltást, sőt, még csak nem is köhögött. Na, a vaccinálás után két nappal olyan beteg lett, hogy az intenzíven kötött ki, mondanom sem kell tüdőgyulladással... egy hajszálon függött az élete, szerencsére nagy nehezen sikerült megmenteni. Lassan lábadozott és hazakerült végül. Ez volt két-három hete.
Most újra itt van, a Neurológián... valahogy sok már a "véletlen" egybeesés..
Azokat az eseteket miért nem vizsgálja meg senki akik kaptak oltást és mégis pár hétre rá tüdőgyulladással kórházba kerültek és meghaltak?
Az unokatestvérem három hete beoltatta a gyerekeit, mindegyik lázas, beteg. Ez mitől van? Én nem oltattam be sem magamat, sem a gyerekeimet és nem azért mert egyik vagy másik politikai párt véleményére adok, hanem meggyőződésem, hogy egy jól kitervelt hisztéria ez az egész, ami nem szól másról csak az emberek megfélemlítéséről. Azt várom már, hogy vége legyen ennek az egész médiakampánynak és ne azzal kezdődjön minden híradás, hogy h1n1...
Mondjuk az én szervezetemnek nincs szükséges ilyen tápanyagokra, lehet hogy Ő vitaminnak hivja, úgyhogy a mi részünket adjuk át neki sok szeretettel :-DDD
Szép jó éjszakát :-)
Hagyd már, az életben nem fogja felfogni :)
Csak addig lát, hogy az oltás szent és sérthetetlen, a benne lévő toxinokat pedig mivel kisebb dózisban vannak benne, már nem is toxinoknak hívják, hanem szükséges tápanyagnak :) Igen, az egyik ilyet műtrágyában is szokták használni.
Na, jó éjt tényleg megyek.
wikipedia:
A szívelégtelenség egy olyan állapot, amelyben a szívizom összehúzódó erejének, és ezzel teljesítményének csökkenése folytán a szívbeteg mindennapos tevékenysége kényszerűen korlátozott. (Lásd: NYHA stádiumok.
Első tünetei a munka közbeni fáradékonyság és légszomj.
Oka sokféle lehet, a leggyakoribb okok a koszorúerek szűkülete és a magasvérnyomás-betegség, de okozhatja a a szívbillentyűk hibás működése, egyes anyagcsere-betegségek (cukorbetegség, pajzsmirigy-túltengés) vagy mérgezés (például alkohol) is, sőt egy tisztázatlan eredetű elsődleges szívizom-elfajulás is állhat a háttérben.
Tudod, drága tag, az úgy működik, hogy nem a másikat ugráltatjuk, hanem ha kíváncsiak vagyunk, kimásolunk a másik szövegéből egy darabkát, és beillesztjük a google-ba :)
Megtettem helyetted, az első pár sort bemásoltam, 199 találatot adott ki, Te döntöd el, melyiket választod, ahová be szeretnél lépni :))))))
De Igsz., ha azt hiszed, hogy majd itt Te megváltod a világot, akkor tök jól elhumorizálhatunk itt, komolyan :)
És az immunrendszert ismered? Hallottad már ezt a szót? Tudod, mi az? Felfogod, hogy mire való? Hogy egy vírus az természetes dolog, és az immunrendszer véd? HOgy az oltással megbolygatják? Hányszor idézzem dr. Guseo Andrást, kiváló orvosunkat? Még mielőtt számonkérnél, hát legyen, még egyszer!:
Miért félsz ENNYIRE, de ENNYIRE? Ha nem tetszik, költözz más bolygóra :)
"♦ nagyon ritka (10 000-ből kevesebb mint 1 esetben):
• a véredények szűkülete vagy elzáródása veseproblémákkal
• gyulladás az agyban vagy a gerincvelőben
• átmeneti ideggyulladás, amely fájdalmat, gyengeséget és bénulást okoz a végtagokban és gyakran ráterjed a mellkasra és arcra is (ideggyulladás, Guillain-Barré szindróma)
"
Itt is szerepel mint ritka mellékhatás, gyulladás az agyban...de az oltott kisfiúnál KIZÁRTÁK a lehetőségét, hogy az oltástól... Mellesleg a 10000-ből kevesebb mint 1 nem olyan kevés ha az én gyerekemről lenne szó..
Nem értem, miért lovagolsz ezen, hogy tud-e az allergiáiról valaki vagy sem. Ha érdekli, akkor utána jár. Nem csak ennek, a többinek is.
Van, aki hisz benne, hogy nem is allergiás semmire, hasonlóképpen, mint ahogy ti bíztok az immunrendszeretek erejében. Vagy egyszerűen lusták utána járni, közönyösek a témával kapcsolatban.