H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Háát olvasgatlak benneteket napok sőt hetek óta.
Én az elején írtam hogy beoltatom magamat sőt a 6 éves lányomat is; ez volt november elején.Azóta hol én köhögök hol ő,így az oltást nem tudtuk felvenni.Ma pedig már úgy gondolom nem is fogjuk,bízom benne hogy nem kapjuk el. (Bár én tavaly előtt beleestem az influenzába.)Ha mégis csak túl éljük.
Valamint az is befolyásol hogy a környezetemben egy lány megkapta az oltást és másnap lebénult.Na most mi az összefüggés nem tudom.Valami biztos.
Azt nem értem hogy anyukám is apukám is megkapta és még sokan mások nekik semmi bajuk nem lett.Miért bénulhatott le szegény lány?
Nem riogatni akarok senkit,de tényleg ez történt.
Pedig én oltás párti vagyok,bárányhimlő ellen is oltattam a lányomat.Valahogy ettől ódzkodom.
Nem lesz semmi gond!:))
Teázz, pihenj, aludd ki magad:))
hát elöbb mértem a höm még 36 sincs...:)
pedig du 37 volt
Hát persze! :)
Van, aki a kamillában hisz, ezt issza szorulásra és hasmenésre is. A hagymák mindenre jók!
hát igen....
pedig nem fulladtam már régota,de nemtudom....papiron asztnás voltaam az meg nem mulik el,max tünetmentes,minden évben horgö gyuszim szokott lenni
Jaa akkor igy már valamilyen szinten indokolt hogy miért adattad be,hogy fulladni szoktál...
Lehet hogy már annyira átrágtad ezt az oltás dolgot,hogy most hogy beadattad,sztem már képzelődsz,és minden különleges tünetre felfigyelsz,hogy vajon ez normális oltás után???
Amugy képesek vagyunk ilyenekre is,hogy az ember bebeszéli magának!!
Remélem elmúlik hamar,és nem lesz semmi baj.
ez így van ahogy írod...és én sem tudom hogy jól döntöttem-e,mert félek ha beadatom,félek ha nem...
De nagyon bizom a szervezetemben,és ezért döntöttem a Nem mellett!!
de másrészröl meg, amikor olvasom h hány ember van intenziven stb és én eleve tüdö bajos vagyok még ha nemis mindig,de a Hörgöim mindig kis gyulladásban vannak mert eszembe jut h nyaranta ugy fulladtam h ki sem tudtam menni utcára akkor meg mégis jo h oltattam...nemtudom mi a jo és minem.
de az tény,a mi korosztályunk még sosem talizott ezzel a virussal és ez veszélyes.