Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gyümölccsaláta túrókrémmel recept

Gyümölccsaláta túrókrémmel recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 287 kcal
Szénhidráttartalom 20 gramm

A Gyümölccsaláta túrókrémmel hozzávalói:
(4 adaghoz): 2 narancs,
2 kivi,
2 banán,
1 alma,
1 nektarin,
2 evőkanál citromlé,
1 evőkanál CANDEREL édesítőpor;
a túrókrémhez:
40 dkg félzsíros tehéntúró,
2 dl kefir;
1 mokkáskanál reszelt citromhéj,
2 evőkanál citromlé,
4 evőkanál CANDEREL édesítőpor;
3 dkg pörkölt, szeletelt mandula


A Gyümölccsaláta túrókrémmel elkészítési módja:
A narancsokat meghámozzuk, fehér héjukat is leszedjük, majd a hártyákat egy éles kés segítségével eltávolítjuk. A kivit, valamint a banánt hámozás után hosszában félbevágjuk és felszeleteljük. A nektarint és az almát megmossuk, negyedekbe vágjuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Az összes feldarabolt gyümölcsöt tálba tesszük és citromlével megöntözzük. A CANDEREL édesítőporral meghintjük és kissé átforgatjuk. További felhasználásig hidegre tesszük. A túrókrémhez a kefirt, az áttört túrót, a reszelt citromhéjat és a citromlevet teljesen simára keverjük, majd a CANDEREL édesítőporral kellemesen édesre ízesítjük. A gyümölcsöt tálalás előtt ismét kissé átforgatjuk, négy desszertes tányéron elosztjuk és a túrókrémmel megkoronázzuk. Mindegyik adagra rászórunk a mandulából. Jól behűtve kínáljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gyümölccsaláta túrókrémmel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook