Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gyors párolt csirkemell recept

Gyors párolt csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gyors párolt csirkemell hozzávalói:
1 db csirkemellfilé
1 csomag mozarellasajt
1 db paradicsom
2 dl görög joghurt
1 ek. liszt,
kb. 2 dl csirkehúsalaplé
ízlés szerint: só, bazsalikom, tárkony


A Gyors párolt csirkemell elkészítési módja:
A megmosott, zsírjától megtisztított csirkemellhúst szélességében 1 cm mélyen beirdaltam, fűszereztem, majd minden bevágásba mozarella- és paradicsomszeletet raktam. Kerámiaserpenyőben szárazon pirítani kezdtem, majd aláöntöttem a csirkealaplét, és lefedve pároltam. (szükség szerint a lét pótoltam alatta) A puhára párolódott húst kivettem, a visszamaradt lét a joghurttal és a liszttel behabartam, majd visszatettem hozzá a húst, és még pár percig pároltam. Barna rizzsel tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gyors párolt csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook