Gyöngyösi vagy? (beszélgetés)
Lehet!Erre utaltam a kérdéssel!Választ végül nem kaptam!Természetes,hogy nem csak kisebbség,én nem azt mondtam,hanem hogy a java.Ezt viszont tudom,mert minden reggel az ablakunkig ér a sor.Szerintem gyöngyös össz.lakosságához képest ez nem olyan hatalmas szám!Vagy igen?
A pontos munkanélküliek száma 3100-3200 között mozog , és ők nem csak kisebbség! HMM,..Lehet, hogy én is gyöngyösi vagyok?
Olyan dolgokról írsz,amiről nekem,gyöngyösinek fogalmam sincs.Te hogy vagy ilyen jól tájékozott?Nincs munkalehetőség?A munkaügyi központnál szinte kizárólag kisebbség jár!Én nem vettem észre,hogy itt ekkora a probléma!!
Sok itt végzett fősulis most munkanélküli.De van munkanélküliből ott is ahol jobb a főiskola.egyébként igazat írtál a minőségéről.A cégek is inkább mást keresnek...
Mindenki azt a helyet szereti a legjobban, ahol felnőtt, és ahová a gyermekkora köti, a jó kis élményekkel.... De lesznek ilyen élményeik a mostani gyerekeknek?Ebben a városban nincs munkalehetőség, messzire ie eljárnak emberek, vannak akik külföldre is elmennek. Épp most lesz 800 kórházi alkalmazott munkanélküli. És mi a városvezetés problémamegoldó stratégiája? Úgy tudom:semmi. Szép város - kevésbé szép reményekkel...
Én sem tudnék elszakadni tőle az tuti.Éltem pesten,külföldön,de itt a legjobb.Nem azért,mert olyan szuper város,de az én városom.
Nem vagyok gyöngyösi...de megnézném gyöngyöst, mert nem ismerem!
Ahány ember,annyi vélemény. Mindenkinek van jó és rossz tapasztalata is,de először ki kell probálni és utána megtudod.Sokan szidják gyöngyöst is,mégis feljárnak ide vásárólni,szórakozni, és a hivatalos dolgaikat intézni.Voltam már jobb és rosszabb kisvárosba is.Én gyerekkorom óta itt élek ezt szoktam meg,jól érzem itt magam és sok mindenkit ismerek.
Én csak azt hallottam, h amikor a végzősök keresnek gyakorlati helyet, a cégek a hirdetés végére azt írják oda h kivéve gyöngyösi főiskolások, v akik ott végeznek:S
ezt nem rég tudtam meg. De ez azért van, mert elég laza suli! Ha komolyabban vennék, nem lenne ez!
BIZTOS VAN BENNE VALAMI HA MÁR A HÍRE ILYEN-erről nem tudok írni mivel még nincs tapasztalatom.
Nem, de a közelben van. Majdnem oda kerültem fősulira...nehari h ezt mondom, de még jó, h nem így lett, nem a város, hanem a suli miatt, mert nincs igazán nagy híre és az elhelyezkedés is meglehetősen nehéz. (persze nem mkinek)
Lőrinci, nem nagy város pici inkább falusias a hangulata de ettől függetlenül minden van /busz,vonat ,óvódák 2,iskolák,igaz üzletek nem a topon vannak de megfelel/és az ingatlan árak is elég jók
Szia!Elárulod hova költöztetek?Mi is szeretnénk,de egyenlőre még nem tudunk.
Mi is sokat gondolkoztunk rajta,hogy leköltözünk vidékra,hogy legyen egy kis udvarunk és csendes nyugodt helyen éljünk.De a párom nem akar a városból elmenni,azt mondja itt minden egyhelyen megvan.
Mi Gyöngyösiek voltunk de elköltöztünk,és nem bántam meg.Bár eleinte rossz volt megszokni de most már vissza se mennék.Igaz akkor lakásba laktunk most meg kertes házba ahol a lányomnak saját kis játszótere van.Igen kevés az a hely Gyöngyösön ahol nyugodtan játszhat a gyermek és ahol a családok is együtt lehetnek.Itt nálunk ez is megoldott és szivesen járunk a foglalkozásokra,közös túrákra.De mindettől függetlenül szeretek ott vásárolni és tetszik a város.
Hát ez az! A városvezetésnek miért nem áll érdekében ilyen helyeket csinálni,nem értem? Azzal,hogy kész lett a pláza már minden gond megoldodott? Mert azóta csak azt lehet hallani,hogy megcsináltuk a plázát,lehet hová menni,hmm!Egy olyan hely kéne,ahová télen-nyáron lehetne menni,és minden korosztály találna magának való szórakozást.
Nincs ilyen hely,én már mindent kipróbáltam.Vagy apának nem jó,vagy nekem.A gyerek általában jól érzi magát.
Miért nincs Gyöngyösön olyan hely,ahová ellehetne menni a családosoknak is együtt szórakozni?Vagy csak én nem ismerek ilyet? Ha valaki tud írja már le,jó! köszi
Kevés a játék,veszélyes a hinta. Csak csúzdázni tudunk,de nem szeretem mert a homokba ér le.Meg veszélyes,túl gyorsan mennek arra az autók és nincs rendesen körbe zárva.
De ott a toronyháznál is van játszótér nem?Tavaly jártam arra,akkor még Esztinek nagyon magas volt az a csúszda.
A tanácsadó udvarát is probáltuk,az is nagyon jó!Mátrai útit ritkán,csak akkor járunk arra,ha tesómékhoz megyünk ők ott laknak,mi a toronyház mellett.
Túl gyakran akkor nem talákozhattunk,mert én a város másik felén lakom.A kórház mellett.Van egy kicsi játszóterecske a tanácsadó udvarán,postatér,meg esetleg a mátrai úti lakótelepre megyünk.A vadasparkot ne hagyjátok ki.Még ha az állatok nem is érdeklik,ott is nagyon jó a játszótér.
sajnos nem. Már többször készültünk,de valahogy mindig elmaradt.A gyolcvanasban az ifjuság útnál van olyan hinta amibe kicsiket is bele lehet ültetni,csak sokat kell rá várni.Sajna a város vezetése nem gondol a kicsikre,kevés van belőle. Sokat járunk a régi kresz parkba csúzdázni,olyan van ott is mint a postatéren.
Pláne,hogy a kicsiknek való hintát mióta nem képesek megjavítani.Ha a drágám nagyon unatkozik,ki szoktunk menni a vadasparkba,ott sosincs tömeg.Voltatok már ott?
Hát én is azt hittem,hogy többen vagyunk!A postatéri az egyik legjobb játszótér,elég jók a játékok. Sajna kevés van belöle,főleg olyan hely ahol a hintába bele lehet ültetni egy kétévest.
További ajánlott fórumok: