Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Megkérdeztem a Hoxát, hogy miért nem látni az adatlapját Kittának. Hát csajok türelmetlenek vagyunk..görgessetek le egész a lap aljáig és ott lesz! Valami széles fényképeket töltött fel, azért van ott.
Szióka!
Sajna én sem látom!!
sziasztok csajok!
Gyöngyösi vagyok ha még nem írtam volna,de miért nem látjátok az adatlapom? A másik fórumba a csajok látják!
Hamar elrepül az idő,a Bori is már 12napos!!
Az nagyon jó ,ha a párod segít.Nekem 1 hónapot itthon volt és nagyon jól esett.Valahogy senkire nem voltam kiváncsi.Pont a páromra volt szükségem nekem is.Mindenben-lelkileg is.
Ja, a Kitta adatlapját én sem tudom megnézni!
Csörgő zenélő dolgok.Szinesek.Legjobban az enyém a kiságy feletti zenélő forgót szerette.De a legjobb játék a mobiltelcsi és távirányító.Szinte minden baba szereti.Nekünk van olyan is amit nem használunk ,az a Szofié játszós.
Hát igen,repül az idő gyorsan.Az én Szofim is most született és már fel is áll."Lassan kezdjük az ovit"
Beszi! Köszönjük! Nehéz nekem ez az első szülinap. Hivatalosan holnaptól már nem kisbabám, hanem gyerekem van...
Rágókát; babakocsiláncot/műanyagot, mert az csörög, a plüss nem érdekelte igazán/; bébihordóra, kiságyra szerelhetőt pl lamaze virág. Nagyon tudom ajánlani, a kiságyra, olyan minta a körforgó, csak fából. Ahogy nyitottam, csuktam az ajtót a levegő hatására mozgott..imádta. Ja és most imádja rángatni. :)))
Ti milyen babyjátékot vettetek,amikor még újszülöttek voltak?
Egyre jobban összeszokunk Borival.De van amikor elbizonytalanodom,ilyenkor a párom ad erőt!!A szopizás jól megy,egyenlőre annyi tejcsim van,amennyit megeszik,de úgy tünik,hogy elég neki!!
Boldog szülinapot számotokra!!!
Sajna néha előfordul,hogy az anyósok bosszantóak!Nekem sokat segit,igyekszik nem tolakodóan!!
Hát igen ezek az anyósok , már csak ilyenek.amúgy a szülinap szerintem nem is az ünnepeltnek szól hanem az anyukának!!Én mindig köszöntöm az anyut a szülinapomon. És a nagyit az anyuén.Legalább körbe csókolgatom,ha nem is ajándékkal.Akkor boldog 1.szülinapot nektek ,neked!
Mostanában mindenki eltűnt.Hókuszka , hogy boldogultok?
Ja és tegnap szánkóztunk először. Háááát. . apa és én élveztük, Marcell meg tűrte. Gondolta, hogy majdcsak megújuk előbb-utóbb. :) Viszont az tetszett neki, hogy a rendetelen foxijaink ott ugra-bugráltak körülötte. Még jó, hogy kesztyűben volt, nyalogatták volna a kezét. Nem tudom ezt jó időben majd, hogy oldjuk meg. . .
Sziasztok!
Szombaton megtartottuk a "nagy" szülinapi bulit. Hát nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Anyósomnak sikerült emlékezetessé tennie. :( Azt hitte róla szól ez a nap. Utasítgatott volna. Na én meg rászóltam. :)
Mondjuk a hivatalos úgyis holnap lesz. Csinálok neki babatortát, gyertyával. Csendben apával hármasban megtartjuk az igazit! :)))
Szia! Jaj ,most néztem meg a képeket és tényleg gyönyörű!!
Sziasztok Csajok!!!
Köszönjük a dicsérő szavakat!! Nekem is tetszik a találka!!!
Képzeljétek vasárnap amikor hazajöttünk akkor 3480gramm volt a Bori,tegnap amikor a kórházban megmérték már 3500gramm volt.A sárgaság miatt kellett visszamennünk,de szerencsére nem volt gond!!Volt kint a gyerekorvosunk és védőnénink is már!!
Kaptam szurit amit 10napig kell adni vérzés alvadásgátlót,de megkértem egy ismerőst hogy Ő adja be!:-)
Én is akkor szeretem a legjobban :)) De már ébred... Megpróbálom, de jelet sem tudtam visszaküldeni :( Szólok a Hoxának, ha nem megy másként!
sziasztok!
kevian Üssél egy F5 gombot mikor rámész az adatlapomra,az frissíti az oldalt így talán megmutatja.
Végre van egy kis nyugi nálunk alszanak a fiúk,ilyenkor szeretem őket a legjobban:-)))
Úristen egy üziben 4 tényleg..ez gáz. :(
Mindenki más meg tudja nézni a kitta adatlapját? Mert én tényleg nem...
Tényleg gyorsan nőnek. S ezt csak most érzem igazán, hogy szinte minden napra emlékszem ami tavaly ilyenkor történt a szülés előtt pár nappal.
Hókuszka! Tényleg nagyon szép kislány!
Tavasszal jó lenne tényleg összefutni, majd így páran akik itt írogatunk! :)
Szia hokuszpokica!
Sokat gondoltam rád!!! :)
Gratulálok!!! Nagyon szép picibabád van!
Sok- sok egészséget nektek!
Ha kitavaszodik, majd összefutunk valahol! :)
Addig pedig itt dumálunk!
Puszi
Ez nekem is eszembe jutott,hogy hamar felnőnek!!
De jó neked hogy ilyen pici babád van,olyan gyorsan felnőnek használj ki minden percet :-)
Gyönyörűséges kisbaba,nagyon szép:-)))
Köszönjük a gratulációkat!!!
Vannak fent képek!!
Igen már egyre jobban megy,a Bori is ügyes!!Vasárnap de.kicsit besárgult,de kékfény alatt volt,aztán jöhettünk haza.Ma kellett visszamenni a gyerekorvoshoz,még ugyan picit sárga de nem kellett újra vérvétel.3480gramm volt vasárnap és ma már 3500gramm volt a kórházban.!!
Nem tudom miért nem látod,pedig ott van:-)))
További ajánlott fórumok: