Gyömrőiek ide, beszélgessünk!!! (beszélgetés)
Fúúú, én nagyon szeretek itt lakni...csendes, nyugodt, tiszta környezet...szép, dombos táj...normális emberek...és a többi és a többi :)
iskola? de, van közelebb is mint Pest..pl.: Monor, Nagykáta, Gyömrő.....de én Pestre szerettem volna..és nem olyan vészes bejárni minden nap :) jó, persze ennek hátránya is van de hát az minek nincs?! :)
Meg voltam halva Úriért,de a párom szerint egy kietlen elhagatott hely a világ végén.
Mi erről a véleményed?Én még nem jártam ott soha,csak házat vettem volna.D
Ennél nincs uncsibb, komolyan, néha nagyon el vagyok keseredve, nekem se jogsim se kocsim, szóval gáz nagyon!
Itthon két gyerkőccel, bezárva...ÁÁÁÁÁ!!!
Néha kész depi!
Az a Gödöllői dombság,ami a 31-esről látható.
Képzelheted,hogy Sülysáp még annyira sem mozgalmas,mint Gyömrő...de én már megszoktam:)
Ahol mi lakunk ott is nagyon szép a táj nem is tudom, hogy milyen dombság az, de prosztó vagyok!:))
Rosa! A 31-es mellett milyen dombság van?:)
Te bizti tudod!:)
Szép csak rettenetesen kiesik és még sétálni se járunk, mert nincs kivel és nincs hova és nincs kedvem jaaj, olyan jó lenne ha egy kicsit mozgalmasabb lenne itt az élet!:(((Csak egy picit!
Hát én azt nem tudom!:)
Nagyon friss lakosok vagyunk Gyömrőn, de annyira kint lakunk a szélén, hogy igazából Gyömrőt sem ismerem, nemhogy Maglódot v. Sülysápot!:)
Sziasztok!
Mi a XVI.-kerületből költöztünk Gyömrőre, de nem is tudom, hogy miért, közel akartunk lenni Pesthez és másoktól is hallottuk, hogy jó Gyömrőn, talán ezért választottuk!:)
Mi a Petőfi-telepen lakunk!:)
köszi:)
igyekszem majd..
Szia,neeeem tűnök el onnan sem,dehogyis!
Jövő héten remélem már jöhetek élménybeszámolóval az első vezetésemről:))
Sziasztok! Így van,Rosa! Aztán nem eltűnni a másik fórumról!:-)
Szoktunk menni felétek,mert arra lakik a nagybátyám,csak ő még Sülysáp előtt,ahol lefordulsz Pusztaszentistván felé.
Mamika2 honnan költöztetek?És miért éppen Gyömrőre?
Andi6020 jól értelmezem?Te is Gyömrőre jártál gimibe? Ha igen,mikor?
Szia itt is!:))
Mi már konstratáltuk,hogy nem vagyunk messze egymástól,igaz?:))
Sziasztok!
Én se vagyok Gyömrői:))De 4 éve Sülysápon lakom...nincs messze Gyömrőtől:)
Még csak most költöztünk júliusban, úgyhogy biztos nem ismerjük egymást, de az a baj, hogy még senkit és azért nyitottam a fórumot, hogy hátha itt vannak gyömrőiek, de eddig még nem sokan jelentkeztek!
A sárga hajszínre nem tudok mit mondani!
olyan problémám van, hogy a festett nagyon világos szőke hajam magától nagyon csúnya sárga
színűre változott.sem az orvosok, sem a fodrászok nem tudnak rajtam segíteni!ha bárki tud valamit ezzel kapcsolatban az írjon!!nagyon el vagyok keseredve!más hajszíntnem szeretnék!