Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Dél körül lesz a műtét (3.5-4 órás), de holnap kiderül pontosan. Mivel én egész nap bent leszek a kórházban valószínűleg csak késő este tudok jelentkezni, emiatt ne izguljon senki. ;)
Mindenkinek köszönöm, hogy szurkol, annak aki még előtte van annak kitartás, mindenkinek el fog jönni előbb-utóbb a második születésnapja. :)
Szia GeorgeJnr!
Köszönjük a jelentkezésedet,Timcsit pusziljuk!:)Szorítunk neki mindnyájan,itt a fórumon!!:):)
Ja, ja, egyszeres ár is éppen elég lesz! :-)
Timcsi hétfőn "szabadul"?
Magyar viszonyokat tekintve komfortos, csak egy kicsit pici, de szemben a nővérekkel. Van benne WC és zuhanyzó.
Igazából a Mohos doki azt mondta, hogy Ausztriában is meg lehet csináltatni a műtétet a klinikán ahol dolgozik (az ottani TB finanszírozza az osztrák biztosítással rendelkezőknek), a különbség csak a szállás komfortban van. Az ottani az kb egy négy csillagos szálloda lehet, az itteni meg, khmmm. Az ár viszont kb háromszoros odakint, a műtéti technika viszont tökéletesen ugyanaz, ehhez a doki ragaszkodik. Ez utóbbi a lényeg, meg a végeredmény. ;)
Szia George!
Köszi szépen a helyzetképet:-). Szerintem lefoglalják őt az előzetes teendők (és a csodás tájkép :-)), remélhetőleg nem ér rá izgulni. Hánykor lesz a műtét holnap?
Ja, egy prózai kérdés: komfortos a szoba, vagy ... a folyosó végén?
Szia Hencsi!
Üdv a klubban!:)
Szia Timcsi!
Veled vagyunk,küldjük az energiát!:):)
Vigyázz magadra,mi kívánunk neked sok erőt,2nap és te már túl is vagy rajta!:)Sok sikert,várjuk a jelentkezéseteket!!:):)
Puszi:Klári.
Sziasztok!
Köszönöm a bíztatásokat, nagyon aranyosak vagytok, és sok erőt adtok!!! Így legalább érzem, hogy nem vagyok egyedül!! :-))
Holnap reggel indulok, és a párom fog majd írni nektek, hogy mi újság van felém.... :-))
Vigyázzatok magatokra, sok-sok erőt kívánok mindenkinek!! :-))
Peti, örömmel várlak!! :-))
Hát akkor lássuk a medvét....
Igazán nincs mit! Őszintén így gondolom.
Mikor voltál/mész konzultáción/konzultációra? Van már műtéti időpontod?
Kedves Icu70!
Ne csüggedj emiatt! Hogy 40, vagy 70, az jelen esetben szerintem mindegy, a lényeg, hogy Mindenkinek sikerülni fog és csak idő kérdése, hogy milyen gyorsan (50nél kicsit több, mint 40nél, 60nál, kicsit több, mint 50nél, stb.)!!! Mivel úgy gondolom, hogy Mindenki elég sokat hezitált azon, hogy ilyen drasztikus megoldást válasszon, valamint úgy vélem, azt sem szabad elfelejteni, hogy sem a 40, sem a 70 kg plusz nem egy nap alatt jött fel együkünkre sem, elég időt kell hagyni a MEGOLDÁSRA is. A megoldástól pedig csak egy karnyújtásnyira vagyunk :) Ne keseredj el!!! (Arról nem is beszélve, hogy látványosabb eredményt fogsz elérni, mint 30 kg súlyfelesleg esetén, így végül Te leszel a példakép. Ez lebegjen a szemed előtt!!!)
Úgy látom, lassan mindenki kidőlt mára. Köszi, Péter, hogy voltál ma is.
Szép álmokat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok