Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Én már nem mertek elmenni olyan étterembe ahol fix összegért annyit ettél amennyit akartál mert kettö csödbement nem sokkal azután, hogy megvacsoráztam náluk ;-)
Mondjuk a Trófea és a Wasabi túlélte :-D
Nekem is van két nagy fagyasztóm, de ezek már tele vannak az 1 adagba lefagyasztott ételekkel.Lassan 2 szem cseresznye se fér be. De persze nekem soha nem az kell, ami ott van. Amikor meglátok egy szép padlizsánt beindul a fantáziám , hogy mit lehetne ebből csinálni és már megyek is a konyhába.
Egyszer tuti rááll majd az agyam a mennyiségre. "Fejlődőlépes" vagyok.
Vásárlás megoldva. Ami nem fagyasztható abból max 1-2 darabot veszek, ami fagyasztható arra ott a 3 mélyhütö összesen 400 liter ürtartalommal :-D
Kajából meg olyat csinálok amit 2-3 evésre is lehet fogyasztani (lehetetlen 20 dekát fözni :-P ), így 1-2 napig ugyanazt eszek. Még jó, hogy engem ez egyáltalán nem zavar :-D
:) A kis takarékos ebecske.
Mindenesetre, családtagokra és házi kedvencekre vigyázni kell. Mert jellemző, hogy bypasosok fogynak , ők meg hínak mert a megmaradt finom falatokat betermelik. :)
Légyszives küldd el nekem a Tanyi doktor tájékoztatóját. bertail@freemail.hu.
Előre is köszi.
TBálint76: a D vitamin nem azért maradt le, mert ugyan a háziorvos kiírta, de TB-re nem csinálják meg.
Én is így jártam. Végül magánlabor maradt.
Szia Csippere!
Én kíváncsi lennék az orvos válaszára! :)
Bors, fokhagyma, paprika külön-külön nem gond, de pl paprikás szalámi, kolbász KO. Attól végem van :-(
Az elmúlt 3 napban ZABÁLÁS mint állat :-) Raclette, sajtfondü, lekváros kalács, minden amit neeeeeeeem kellene :-D De mindenböl megálltam, hogy ne zabáljam tele magam. Pedig pont ez az a 3 kaja amiböl régebben mindíg addig ettem amíg már-már rosszul lettem (vagy nem már-már :-P ).
Mindenesetre reggel mérlegelés és vagy egy hétig kemény odafigyelés :-D
A 85-88 kilós sávból nincs kimenetel egyik irányban sem :-)
Az új cél kijelölve. Jelenleg 34% a zsír és 27% az izom bennem a mérlegem szerint. A cél a 25% zsír és minimum 30% izomtömeg. Szerintem lesz vele egy kis meló :-)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok