Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nem tudjuk pontosan, a tüdejébel történt valami műtét közben.
Sajnos minden műtetnek van rizikója, nem hiszem, hogy ott a műtét fajtáján múlt ....
A legnagyobb baj, hogy nem tudjak a gépről levenni és felébreszteni.... Nagyon aggódunk.
Sajnos a fórumon kevés szó esik arról, hogy a sok probléma nélkül lezajlott beavatkozás mellett, már csak a nagy számok törvénye alapján is, bizony vannak szövődmények, komplikációk.
Szia Skittles!
Köszönöm kérdésed jól vagyok. Nemrég voltam három hónapos, -18kg-nál tartok. Nagyon örülök neki!
Aki most kapcsolódik be, csak nekik írom, októberben műtött a Vasas doktor.
Mindent tudok enni, éhes nem vagyok, az egyetlen negatívum, hogy vannak napok, hogy oda kell figyelnem, hogy ne eszegessek egész nap.
Edzeni járok egy hónapja, de kell is mert éreztem, hogy kezdek puhulni :), igazán egy hete dolgozom normál súlyokkal, eddig fokozatosan terheltem magam, de nagyon érződik a lábamon, a fenekemen a különbség, szóval menni kell nincs mese... :)
Nem bánok semmit, eddig egy dondolat erejéig sincs bennem rossz érzés, hogy belevágtam.
Hajam nem hullik, remélem megúszom, hasmenésem nincsen, szedem a vitaminokat. A fehérjéket, tejes dolgokat nem bírom meginni, undorodom az ízüktől, vettem diétás fehérjeszeletet abból eszem napi egyet, ez kevés ,de több mint a semmi úgy vagyok vele.
Jó fogyást és jó egészséget mindenkinek!
Ja a varrat szedés - remélem azért nem muszáj 230km-t utaznom, de elvileg hétfőn, ha minden igaz kiengednek, akkor megtudom és megírom.
Mindenképp hálóinget javaslok, kényelmeset, rövid ujjút, minden napra 1-et. Először is, mert meleg van, másrészt a szurik, vérvételek, az infúzió, a katéter és a sebből kijövő drain miatt kényelmesebb.
Ne felejtsd el a saját párnát, én elfelejtettem és kikészítettem a fejem, nyakam... 😕
Wifi van, de fizetős, én nem használom, de ha szeretnéd megkérdem az árát.
Sziasztok ez a Strawberry este eleg remisztö.....Most konkretabban mi is törtent??
Bocs de mostmar engem is zavar...:-(
Még nem tudom, de megkérdezem.
Én úgy gondoltam magamtól, hogy 3 hónap és hétfőn.
Tudja valaki Debtecenben mikor kell visszamenni mutet utan a konzira? 1 hettel korhazbol kijovetel utan? Es csak hetfon lehet menni?
July esetleg tudod?
Szia!
Én a helyedben mindenképp felvenném Vasas dokival is a kapcsolatot ;)
Remény??? Jól legyen???
Strawbwerry lassan két hónapja az intenzíven van mert nem tud lélegezni és nem tudják felkelteni.Az állapota SEMMIT nem javult!!!!!!
Hírzárlat van vele kapcsolatban!!!!!!
Én már egy ideje a CSODÁÉRT fohászkodom minden nap😢😢😢😢
Bizony Csaba inspiráló😊
Nagyon ügyes vagy.
Na Hambi így kell Nekünk is csinálni😉😉
Igen, én is így vagyok ezzel. Akit Debrecenben műtenek, az próbáljon érdeklődni az állapotáról, amikor bent lesz a kórházban.
Amúgy szerintem az is jó hír, hogy még az intenzíven van. Ha romlott volna az állapota, akkor nem tartanák ott ilyen sokáig. Ha lassan is, de szerintem fel fog épülni! Még biztosan 1-2 hónap, mire be fog lépni ide. Nagyon szorítok neki!!!
Bent vagyok a korházban, valahogy nagyon nehezen megy az alvás, kb 2 óra alvás után kinyilt a szemem és olvasgatom a blogot. Elkezdtem az elejéről.
Kicsit nehezebben viselem a műtét utáni időszakot, mint gondoltam. Bár harmadik nap megszabadultam a katétertől, ami nagy élmény, csak 1 tasakkal kell fürödnöm. Az infúziót szinte egész nap kapom, így nehéz gyalogolnom, amit már muszáj és ha épp nem vagyok infúzión, akkor szívesen teszem.
Még mindig nem ihatok, nagyon vágyom egy kis cukros teára, pedig olyat sosem ittam.
Most hogy nem tudok aludni Bernibej naplóját olvastam, szerintem nagyon hasznos. Agyban készülök arra, ha már ehetek, ez a naplójában nagyon jól le van írva. Valamint a vitaminok is. Ajánlom mindenkinek, aki még nem olvasta és bypassra készül. Jó lenne tudni mi van vele azóta...
Üdv mindenkinek, az újaknak is! 😊
Puszi July
Szia hambi ( miért nem zabkorpa, akkor nem futna össze a nyál a számban 😁) Szóval ne félj, jól döntöttél, keress rá csaba72- re Ő töltött fel képeket nézd meg több mint inspiráló😉😉😉 Az első lépést már megtetted, tenni akarsz!!!
Üdv köztünk, jó, hogy itt vagy😊
Szia hambi!
Nekem is a DM-ben lesz aprilusban a mutetem.En Angliabol megyek haza igy nekem minden fizetos.Megvolt mar a konzultaciom, gyomortukrozes, pszichologus hetfon fogok itt kinn beszelni dietetikussal.Amugy mindenki nagyon kedves volt, full igenyes minden, dehat ez magan klinika igy ez el is varhato ugymond.Vasas doki nagyon kedves volt.Ha can kerdesed irj nyugodtan amire tudok szivesen valaszolok. :)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok