Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma haza mehettem és minden rendbe ment!
Le a kalappal a Veszprémi csapat elöt! Mindenkinek meleg szível ajánlom!! egyedül ami borzasztó az ágy.....nekem rövid volt,,,és keskeny is de a ellátás és a odafigyelés az szuper!
hihetetlen nem vagyok éhes reggel kaptam reggelire 6 db baba piskótát abol 3 ettem meg és úgy éreztem mint anno 3 tányér pörkölt után,nagyon vigyázni kell a evéssel, de minden ok jó a közérzet és nem vagyok éhes....
mami remélem haza értél minden rendbe van veled én dél körül indultam haza vigyáz magadra puszi
Sziasztok!
Nálam minden nagyon rendben van. Sétáltatom a kutyát, ellátom e gyerekeket, főzök a családnak, vásárolok, jövök megyek. Tevésvevés-futkosás-pihi-főzicske-pihi... ilyesmi ritmusban.:) Enni húslevest, cukkinikrémlevest, gombakrémlevest eszem, és tejes kávét, kétszer 3 dl tejjel. Inni iszok sokat, fájdalmaim nincsenek. A sebet átkötötte a nővérke tegnap este. Nem gyulladtak, rendben vannak. A nagylányom azon poénkodik, hogy mindenki másként divatol, én például hat masnit köttettem a hasamra! :D Nagyon boldog vagyok, hogy ez a csövezős dolog kimaradt, amiről Mami mesél (hajrá Mami, nagyon jól tolod! :D) de a reggel-este véralvadásgátlót kezdem unni, és ,ég az egyik 10-es szuricsomagot se használtam el. A proteinek telkjesen kikészítenek, útálom az édes ízüket. A rágótablettás vitaminok is kiakasztanak, pfujj. Szívesebben eszem a kapszullából kiöntögetett keserű porokat, mint ezeket a gejl műédes vackokat.
El is döntöttem, hogy amilyen hamar tudom elkezdem valahogy normális módon feltötltögetni a fehérjemennyiséget. Most sárgaborsófőzeléket fogok enni jó hígan. Ebben sok a szénhidrát, de a fehérje is. Valamire jó lesz.:)
Köszönöm, hogy gondoltok rám, puszi nektek, holnap reggel mérlegelés! :D
A mai nap eseményei:
Tök jól vagyok, nem fáj csak kellemetlen, nem vagyok éhes, csak szomjas azt meg szabad....
Én folyamatosan iszom így ma 2l simán megittam!!!
De, szerintem elfelejtettek az ebédnél, mert csak teát kaptam, a beígért húsleves vagy krumpli helyett. Hétfőn délben ettem egy cézár sali silány változatát, de éhes nem vagyok, fejem nem fáj, csak a szomj gyötör és jéghideg dolgokat innék!!!
Ma a Doki azt mondta, hogy " magát két nap múlva simán haza lehetett volna engedni". Azt mondta, hihetetlen stramm vagyok, de szerintem csak felkészült és akartam!!!!
Várom mi lesz holnap, a csövek nem arik, nagyon trutyisok és holnap kiszedik😆😆
Elmondta, hogy szedjem ki majd a varratokat és mire figyeljek....
Nem láttam sokat, de mindenre válaszolt és figyelmes nagyon. Ha van valami amit nem mondtam, vagy érdekelne valakit, nosza kérdezzetek😘😘😘
Kedves Strawberrydream_husband!
Fogadd őszinte részvétem . Kitartást, és sok erőt kívánok ebben a szörnyű tragédiában. Nyugodjon békében, mindannyiunknak így ismeretlenül is nagyon hiányzik.
Kedves Strawberrydream_husband !
Fogadd öszinte részvétemet! Ismeretlenül is megrendített a hír! :(
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok