Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nekem a doki a bypasst ajánlotta arra is voltam kiírva, a várakozás alatt utánna néztem egy pillanatra megfordult a fejembe hogy jobb lenne a sleeve de nem akartam felúlbirálni a dokit .Mütét közben derült ki hogy az adotságaim? miatt ezt tudják csak Másnap a viziten szembesültem az eredménnyel Utólag már nagyon örülök neki ,mivel én már hatvan éves vagyok és nincs már annyi időm visszahizni mint egy 30 évesnek, az esetleges negatív hatásoknak szövődményeknek elméletileg meg kisebb az esélye. Ennek így kellett történnie :)
En is nagyon vartam h eljojjon a mutet legszivesebben mar akkor befekudtem volna amikor kitalaltam ezt az egeszet talan Augusztusban.Most h par hetem van csak viszont kezdek panikolni.Tudom felesleges de na! :) Hamar elrepul neked is ne izgulj ;)
Mami! Ez fantasztikus!Hihetetlen milyen ugyes, vagy rolad szo szerint olvadnak a kilok! Gratulalok!😘😘
Oooo mar mindenki otthon fog futkosni mire en sorra kerulok 12.-en!
Kedves Akemi te választottad a sleevet vagy nem volt más opció?Ezt csak azért kérdezem ,mert én erőteljesen ezen gondolkodom ,hogy ez kíméletesebbnek tűnik a gyomor térfogata kb egyforma,és nincs felszívódási probléma stb !Tudom a visszahízás esélye nagyobb ,de talán ez is elég lehet!Skittles neked is köszönöm a választ ,visszaolvastam :)!Azt gondolom,hogy ez a várakozás túl sokáig tart ....
Fájtak a sebek hányingerem volt minden korty víz után, nem tudtam aludni a teljes közérzetem rossz volt, ott tudtak segíteni injekcióval és infúzióval amire otthon nincs lehetőség lehet hogy inkább csak pánik volt!
Az mit jelent,hogy rossz?Fàjdalmaid voltak?
Nekem a harmadik nap volt nagyon rossz , de negyedik nap átfordult,szerintem nem elég a két nap, nagyobb a biztonság érzeted ha rosszabbul érzed magad,az is igaz hogy mindenki másképpen viseli. A doki majd eldönti.
Sziasztok Csütörtökön (23) műtöttek (sleeve)Mohos doki ,már itthon vagyok,a mozgás a sebek miatt egy kicsit nehézkes, még kínoz a sav a 1,5 l víz egyelőre nem megy viszont mindent tudok enni (1/2 kefir,1/2 pirítós kifli vajjal, 2,3 piskóta teával,krumpli püre,puding),keveset és lassan, evés közbe nincs fájdalom csak lassan kell enni, kitartás most kezd átfordulni az érzésem hogy megérte, drukkolok az utánam következőknek is tudom utólag már könnyű mondani ne féljetek minden rendben lesz,csak egy pár nap szenvedés, nem egy egész élet.Hajrá kitartás :) :) :) A rosszat hamar elfelejtitek!
En is azt hallottam hogy egesz eletunkben.. valaki esetkeg hogy milyen osszegu ez a vitamin orulet?? Tud infot valaki adbi? Na es a hajhullas?? Errol tapasztalat? En halal be vagyok sokkolva tole.
A DM dietetikai tájékoztatója alapján egész életben szedni kell őket.
Ez a vitaminos dolog engem is érdekelne,hogy meddig kell szedni.Vagy esetleg el lehet majd hagyni?Örömmel várom a találkozásokat,ti már mosolyogva fogtok várni,és haza fele készülődtök.Nekem azt mondta a Dr Úr,hogy 2 éjszakát kell bent tölteni,és ha minden rendben jöhetek haza.
Szerintem csak az elso evbe kell szedni nagyon sok vitamint meg eselyes a szuri is, amig vissza nem tudsz allni rendes valtozatos ezkezesre nem? Vagyis tudom h utana is eleted vegeig kell szedni a gyomornedv ellenallot meg vitaminokat de csak nem egy marekkal. Nem tudom igazabol engen juniusba mutenek Veszprémbe. De jo kerdes. Engem is erdekel :) jujj en nagyon varom mar. Barcsak felhivnanak hogy mehetek elobb :D szeretnek rajta tul lenni :)
Hello mindenki...😊 Engen is aprilisban mutenek,6.an a DM-ben.. Ahogy olvasom tobbekel randizni fogok😁😁😁😁😁En 178cm mags 112 kg es eleg hiu.. Szamtalanszor fogyokuraztam.Mint itt mindenki. Lefogyok majd ujra vissza hizok. Es a merleg egyre feljebb ugral.Amitol rettegni kezdtem.. Hajhullas.. Sajnos igy sincs fergeteges hajkoronam. Mondhatni alig van. Igy ha meg az is hullani kezd... nem tudom.. Igy gondoltam rakerdezek toletek.. Ez a dolog milyen merteku.. Mivel tudok beelozni hogy ne is nagyon legyek, es erre van e esely. EeeeeEees ugye visszano????,,,, A masodik dolog ami foglalkoztat.. Vitaminokon elni rendceresseggel.. Most nem gond.. Fiatal aranylag egeszseges vagyok munkahellyel. De 10-15 ev mulva? A szervezetunk oregszik. Egyre tobb gyogxszert kell szedni. Akkor sem jar ez a mutet hatrannyal?? Valaszotokat koszonom... 😁 es szep napot mindenkinek..
Szia! Akkor velem is találkozol Apr. 7.😀
Drága Mami!!
Örülök,hogy megoldódott a problémád,fantasztikus ügyes nőszemély vagy:DD Hihetetlen,hogy már ilyen sokat fogytál:)))) Vigyázz magadra és el ne tűnj!:) Jelentkezz,ha ráérsz.Sok puszi:)
Sziasztok,akkor ti ügyesebbek vagytok Bori77,és Scott.Szurkolok Nektek.De jó,hogy ti ott lesztek😉
Szia Mami76!
De jó hogy jól vagy ! 😀 Jó hallani felöletek ez sokat jelent nekünk akik még a műtét előtt állunk!
Drága Okina és Mindenki más:-)
Holnap leszek 7 hetes műtött, eddig szenvedtem a magam okozta gyulladástól és az ezek miatt fellépő hányástól, de három napja varázsütésre jól vagyok!
Nem értem az egészet, de nagyon örülök neki:-)
Piciket eszem, fehérjét iszom és tök jól vagyok. Nekem nincsenek még gázos problémáim, a sebeim gyönyörűek, már régóta hason alszom és a párom azt mondta, megszűnt teljesen a légzéskimaradásom, a horkolásom és nagyon nyugodtan pihenek:-) -21kg-nál járok és tök jó, hogy minden nap van valami ami lötyög.....
Mindenkit csak bíztatni tudok, még akkor is ha az 1 éves gyerekem halálra röhögi magát az adagomon amit megeszek:-)
Szia Nikii84!
Engem is 6.-án műtenek mint Scot-ot.
Remélem mosolyogva várunk majd rád! 😄
Sziasztok,én még új vagyok.Most regisztráltam,szintén bypass műtétre várok,ami Április 8.-án lesz a Duna Medicalban.Van valaki akit esetleg ott műtöttek.Kezdek én is izgulni kicsit.
Mami,Matilda!! Nagyon eltűntetek.Jól vagytok? Időnként jelentkezzetek légyszi és meséljetek a jó dolgokról,nehézségekről egyaránt!!:)) Puszi Nektek és minden műtöttnek gyors felépülést:)
Szia, 1 hónapja műtöttek, utána írtam beszámolót, és voltunk még egy páran, olvass vissza ha van kedved
Kedves Mindenki ! leírná nekem valaki aki a Duna Medicalban volt műtve ,hogy mik a tapasztalatai?
Kedves Csaba 72!Köszönön a választ! 8 órás műtét???? jesszus !!!!Te egy hős vagy :)
Sziasztok! 2015 novemberében Veszprémben műtöttek, bypass. kb. 5 hónap alatt fogytam le 120 kg-ról 80-ra. 185 magas vagyok, nekem ez a megfelelő. Azt mondták már sokan, hogy tovább ne, pedig tudtam volna. Én akkoriban egy régi műtöttről hallottam hogy visszahízott (sörrel), ettől paráztam. Már egy éve tartom a súlyom. Most sem eszek étteremben csak 1 levest vagy fél másodikat. A gázgyáron kívül semmi gondom. Teljesen új ruhatár és új élet. Sokkal jobb életérzés. Nem sportolok semmit, pedig kellene a tónushoz, de így is minden jó. Aki hezitál és a BMI-je magas (nekem 35 volt, most 24) az ne gondolkodjon, mert nincs min. Az idő telik, a betegségek gyorsabban jönnek. Minden vérképem hibátlan. Nem voltam cukros és már nem is leszek remélem. Enyhe magas vérnyomásom volt, stressz alapú, az megmaradt de kicsit gyengébben és ritkábban. Mindent eszek ami tetszik. Keveset iszok arra most is figyelnem kell. Rendszeresen csokit eszem, 1-1 táblát naponta, de ezt nem azért írom, hogy idegesítselek titeket, hanem ezért hogy annyira le lehet venni az energiabevitelt a műtét után, hogy bármit lehet enni. Akármikor tudnák tovább fogyni, de mérem magam és tartom a +/-2 kg-os sávot. Nem kellett plasztikai beav.nekem, de egy pár év múlva lehet hogy jelentkezni fog a bőrtöbblet látványa. Erre készülük. Most csak a felkaromon van "lógás", a hasam nem lóg, fenekem nincs, lapos, semilyen, de nem bánom. Az unokatesóm mondta meg a lényeget: MILYEN JÓ LETT VOLNA NEKED EZ A MŰTÉT 20 ÉVVEL EZELŐTT". Ennyi. Szép az élet!
Sziasztok!Múlt héten voltam 2 hónapos műtött.Szerintetek törvényszerű a hajhullás?Szedek vitaminokat,iszok fehérjét és próbálkozok enni is(hal,tojás,joghurtok),ma kacsamájat ettem kicsit.Szeretném ezt megúszni,ha ez még sikerülne,tiszta Hawaai,már -20kg nál tartok.Jaaa és sportolni is elkezdtem.💪🏻
Sziasztok! A Duna Medicalban műtöttektől vagy leendő műtöttektől kérdezném,hogy ott van lehetőség részletfizetésre? Előre is köszi,ha van valakinek infója.
Mennyi a súlyod??én 170 kg vagyok
További ajánlott fórumok: