Gyerekek, az en parom allandoan faradt es nem akar sexet (beszélgetés)
Pár hétbe beletelne, de akkor sem biztos.
Még anno, nem volt neki körszakálla, de én röhögőgörcsöt kaptam tőle, mert vékony a szája, úgy nézett ki mintha...:)
Nem fog működni.
Körszakálla van. :)
Volna egy ötletem Hölgyeim!
Akik kielégítetlenek, azok gyűljenek egy csoportba, meg azok is, akik már végleg leszámoltak a szex-szel!
Aztán majd azok a kanok/férfiak/férjek, akik csupán baszni akarnak, jelentkezhetnek!
Hozzunk össze egy találkozót!!
Van ilyen. Az exem is ilyen. 4 éve vagyunk külön, de nem lehet vele beszélgetni, csak ordítani, mert mindig szexelni akar velem. Nincs olyan perc, hogy ne akarna. Sosem volt olyan perc, hogy ne akart volna. Állítom az egész napja e körül forog, mert ötletel, és azt sms ben meg is írja. Kb 10 percenként pittyeg a telefon, az ötleteivel. Ha jön, akkor meg a hátam mögött terem, rögtön.
Ha hiszed ha nem, idegesítő, kiborító.
Én sem hinném el, ha nem velem történne. :S
:-)
Végülis,így kerek a világ.
Ez jó hasonlat.
Érdekes, mert régebben, az előző kapcsolatomban nem volt központit téma nálam a szex, sőt, nem vágytam rá, volt okom rá, de mindegy. (Nem az exem volt kizárólag a hibás, én is).
Mostmár egészen másként gondolom, de kellett hozzá egy olyan férfi, aki mellett ki tudtam nyílni, és élvezni tudom minden percét az összebújásainknak.
További ajánlott fórumok:
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- Szerintetek miért érzem magam állandóan fáradtnak?
- Állandóan bevörösödik a szemem a fáradtságtól, tévézéstől? Mit lehet tenni ellene?
- Miért vagyok állandóan fáradt, annyira, hogy élni sincs erőm?
- Állandóan álmos, fáradt a gyerekem. Mit adjak neki, hogy frissebb legyen?