Gyerek után járó táppénzt mikor küldik? (tudásbázis)
4. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 15:03
Ez függ attól is mikor van számfejtés, ha leadtad hónap elején nagy valószínűséggel hóköziben megkapod Ha már számfejtés után kerül hozzájuk a következő havi fizuval fog érkezni. Nálunk legalábbis így van.
3. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 13:17
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy én saját táppénzes papírt adtam le, a kolléganő a gyerekest.
2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 13:10
Változó lehet. Én hó elején adtam le, hó közepén megkaptam. A kolléganő 10.-e után adta le, adott hónapban semmit nem kapott és az érdeklődésére azt a választ kapta, hogy 30 nap.
ápr. 8. 12:24
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg hogy ma adtam le a táppénzes papírom gyermekkel voltam otthon, kb mennyi idő míg küldik?
Köszönöm szépen
További ajánlott fórumok:
- 2012-ben egy gyerek után járó családi adókedvezményt GYÁS-on, majd áprilistól GYED-en ki tudom használni?
- A gyerek után járó támogatás, egyszeri még most 60 000 Ft, csak az első gyerek után jár, a másodiknál már nem?
- Ha most szültem és előtte gyesen voltam az első gyerek után járó gyest szüntessem meg, kérjem a fiatalabb után vagy ráérek az "újat" kérni?
- Visszamenjek dolgozni a második baba előtt? Állítólag GYED alapján fogják számolni a 2. gyerek után járó díjat. Hallott erről valaki?
- 2. gyerek utáni juttatások - táppénz, tgyás, gyed
- Ha gyerekkel megyek táppénzre, kell a munkáltatómnak utánam fizetnie v.mit?