Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gorgonzolás csirkecomb recept

Gorgonzolás csirkecomb recept

Elkészítési idő 45 perc

A Gorgonzolás csirkecomb hozzávalói:
6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt
30dkg.erdélyi szalonna

bors
csirkefűszer
tejföl
fokhagyma
zsir


A Gorgonzolás csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt.

Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb.


Kategória: Húsételek receptjei


A gorgonzolás csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook