Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
molly, jovore majd elmentek 3an nyaralni!!!:))))
hancsi, nagyon drukkolok Neked!!! vmi babatunet esetleg???
Hancsi akkor nagyon drukkolok Neked! hátha beindulna már vmi végre :)
mikor csinálsz tesztet?
Szia Molly!
épp olvastam a naplódat! nagyon drukkolok nektek is, ha már ennyi mindenről le kell mondanotok végre meglegyen a várva várt eredmény!
Köszönöm,nagyon Édes vagy:)
Jó lenne,ha...:)
Köszönöm szépen,aranyos vagy:)
Hát nem tudom mi lesz?!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia!
Jól telt a hétvége:)
Köszi a kérdést Bellyke nem jött meg hétfőre vártam,de egyenlőre semmi jele,hogy megjönne,remélem,hogy azért mert van bent valaki és nem a hormonjaim miatt:(
Sziasztok lányok!
Nagyon meleg van...:( Még jó hogy itt van légkondi.
Hogy s mint?
szia Hancsi!
mizujs, hogy telt a hétvége?
mensi, ugye nem jött meg????
koszonjuk jol vagyunk!!!:) pont egy hete lattuk a Babat, de mar ujra megneznenk legszivesebben!!!
De a ferjem szerint nem jo ha hetente "sugarazzuk az agyat" meg "atvilagitjuk" ezt mondja....szoval jul. elso heteben megyunk ujra csak..
Igen,inkább csak üzi váltásunk volt:)
Hogy vagytok?
szia Hancsi!
apa is azt mondta, hogy akár naponta lesz szex, csak ne kelljen dokihoz mennie mintával
hát köszi mondom
de valószínű nem vele van a gond
Sziasztok!
Mizu?
na igen, és nem tudom mitől tart, múltkor már megvizsgálták, most tuti már nem nyúlnak hozzá csak megnézik az anyagot hogy javult e... na mindegy... és igen, nekünk meg mi mindennek kell alávetni magunkat...
nagyon jó idő van itt is, tuti hőség lesz!
gondolom, hogy örült neki
de nekik ez mekkora stressz, akkor egy nőnek a rendszeres nőgyógyász?
és akkor még nem beszéltük a komolyabb dolgokról, mint lapar és társai:)
milyen idő van nálatok?
itt szuper, ma nagyon meleg lesz:))
en is itt vagyok ujra!
Irisz ketnaponta akcio az boven eleg!! mi is ketnaponta akcioztunk, es mivel nem tudtam mikor van pe, igy ciklus vegeig..eleg faraszto volt, az utolso heten mar nem is volt kedvem, minden bajom volt, mint multheten kiderult mar a Bebi csinalta a helyet maganak:)