Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Inkább engem tanulmányozzál:o))
Az hülyeség:o((( ne olvasgasd én nem hiszek benne.Rám is minden tünet jellemző, de még a candidás is, szóval hülyeség.
én meg most az elsavasodást tanulmányozom...
és gyanús hoyg én teljesen el vagyok savasodva...
Képzeljétek a tesóm felesége a kettőnk képéből megcsinálta milyen lenne a közös gyerekünk, nagyon komoly lett:oDDD
Kitanulmányoztam a neten, hogy van, aki peteéréstől mensiig szenved így, mint én és főleg szülés után lesz szarabb.
egyáltalán nincs nagy fejetek, miket beszélsz drágám?:))DD
Hullámzó hol érzem, hol nem, de olyan, mintha jól fenéken is rúgtak volna:oDDD
olyat még nem:))
majd estére fogok jégkrémet falni, LIDl pálcikás van most a fagyóban:))DDD
igen néztem tök arik vagytok:))DDD
akkor viszont az már lehet hogy vmi más lesz... estére kiderül! remélem minden ok lesz!
Jájjj, most vigyorgok, mint a vadalama 25, jajj, de jó lenne ott lenni:o)Köszi, jól esett.
Babus, láttad a fotónkat anaplómban?
most jut eszembe az egyik üzidre lehet hogy még nem válaszoltam...
nekem is szokott nagyon fájni a pé! van mikor csak kevésbé, de olyan is van hogy csak görnyedek, legutóbb a clostytól már csak fekve tudtam megmaradni... de pár óra alatt elmúlt és utána már lesz kedved... :))
igen :( olvastam a naplodba ... nem jooo jobbulast draga :)
Nagyon edik vagytok a kepen :)))
siiiimaaaan letagathatod a korod Jojjo vagy 25 nek nezel ki a kepen :))))
Etél már? Family-s autó hozza.
Én is örülök, hogy hallottam a hangodat. Este mindenképpen írok!
Én meg a krémgolyókat:oDD
az egy kicsit hüvüs.
De ez a forróság sem jó.Két véglet..
Juj, de jó, hogy megbirod állni, hogy ne jégkrémezz!!
nekem nem menne:))DD
Szia hope:o))) Szarul fáj a hasam meg a derekam marhára, megyek este dokihoz:o((
:)) hello :)
igyekszem... tolom az arcomba a jégkrémetÍ!
szia jojjo :)))
Hogy vagy???
Szia drágám:))) Jó volt beszélgetni Veled:)
este várom az sms-t:))
haaaat itt meg van vagy 18C megint :S utalom....
most megint kenyer es cukor megvonasra szamuztem magam..... NO jegkrem csak unnepnapokon....:D
Bellyke, ne idegeskedj!!!
További ajánlott fórumok: