Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Nekem csüt este kezdődött és tegnapra enyhült a has fájdalmam, gondolkodok h el megyek dokihoz, de már hülyének néz sztem
Köszi, ha nem halok bele nincs gond:oDD
az most a legfontosabb, hogy meggyógyulj teljesen:))
van esélyed Jojjo beesni a körbe:))
nem mindenkinél hat ilyen fájdalmasan
Nem én az az x% leszek, akinek nem fáj:oDD
én csak arra emlékszem, hogy a 28. napon lezsakadt a cicim
semmi másra
semmi görcs, semmi hasfájás
pláne nem ilyen durva
:))
nyugi, túl lehet élni és max fél napig tart :))
Jó, hogy te ezt írod, mert kezdtem beszrani.
az lesz... bár már tegnap is megkértem éshát... na mindegy talán majd ma megcsinálja nekem
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
már el is felejtettem :))))
kérd meg szépen apát Niki, hátha kiporszívóz
felejtsd már el azt a porszivót:))
Pihenj, gyógyulgass!!
nekem nem voltak ilyen fájdalmaim lányok
nem is emlékszem rá
hát kb így... nem lehet már meghatározni hogy hol fáj, az egész alsó fertály... szúr, feszít de nagyon... nekem is ijesztő volt a múltkor, már én is ott tartottam hogy megyek az ügyeletre, de megnyugtattak a többiek hogy a closty miatt van, mert valszleg több tüsző is van
na Niki
legalább tudod mindig mikor van pé
én még ezt sem tudom...
tegnapi maradékot, küldött anya nekem rántott sajtot rizzsel, meg volt még itthon egy kis csalamádé :)
Belly neked hogy fájt a clostytól a hasad?
Nekem minden hol, jobb és bal oldalt is és akkor is mikor pisiltem, mintha szöges kefét forgattak volna bennem, csak fekve vagy ülve volt jó. Most már jobb. remélem nem ciszta, mert a doki azt nem lát.
Ijesztő volt!:((
ki kellene nekem meg porszívóznom de asszem ez msot nem fog menni, szétszakadok lassan...
Egészségedre:)
Mit ebédeltél?
oh, még van idő...
még csak fél 1
később szoktam ebédelni
és a reggeli rántott sajt még kitart:)
én is Gabi... ettől a mocsok időtől van tuti...
és még görcsölök is, de egyre brutálabbul... kellett nekem elszólni hogy nem érzem meg most a pé-t...
az a vicc, hogy már rég megebédelhettem volna....
Akkor abból már nem is ebéd lesz, hanem majdnem uzsi.
Lányok, olyan álmos vagyok!:((
Íriszke remélem nem váratnak már meg azok a főnökök!
További ajánlott fórumok: