Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Csajszik akadozik a netem,meg az agyam,úgyhogy megyek pihizni!!!!:))))))
Puszi Mindenkinek!!!
Nem olyan vészes állítólag!Bár nekem sima vérvételt írt a doki,így nem saját tapasztalat,de a többiek szerint nem annyira rossz!:o)
Ráadásul nagyon csini is voltál :)
Párod is ott volt a fellépésen?
rosszabb a második, mint az első :S bent maradt de hiába volt a citrom, úgy volt sz@r ahogy volt :DDD
Jó ötlet,lehet,hogy majd bevetem!:)))
nem, egyáltalán nem bántam meg, minden fellépés és buli nekünk, nagyon jól szoktuk érezni magunkat!
Nincsen,vagyis a szóbeli félig sikerült,de a labort még nem tudom és együtt számít a kettő.12 pontot kell elérnem,hogy sikerüljön...az írásbelinek sincsen semmi eredménye még.:o(
Tornázgatsz Bellyke?Bár utólag gondolkodtam,hogy a hastánc elég jól megmozgat neked ott mindent!
Juj az azért picit fájdalmas :) De legalább nem bántad meg hogy mégis elmentél :)
A dokim mondta hogy vigyek jó citromos teát és akkor abba teszik a cukrot. Úgy azért elviselhetöbb :)
szia Borsi :))
mizujs? van már eredmény a vizsgáról??
sok sikert hozzá :) viseld jobban, mint én anno :D
ja a fellépés jó volt, csak kicsit szédelegtem még ezért nem mertem teljesen elengedni magam a forgásoknál.
ja meg a szinpad vmi őskövület volt, beton volt de agyonra felkavicsosodva, éshát a leheletvékony balerinacipőben nem volt vmi kellemes :))
de legalább megvolt a talpmasszázs is egyben
lecsúszni! Mondom,hogy fáradt vagyok!:)
Sziasztok!:o)
Egy kicsit bekukk két poló vasalás között...
Hogy vagytok?
Ó,akkor már túl vagy a félidőn!:))) Kíváncsi leszek,hogy fog lecsószni a cukorlötty!:)) Majd írd meg,hogy ment!:)
Jaj bocsi :( ne haragudj csak érdekelt mi van Dorciékkal :)
De mesélj már valamit a fellépésröl :)
23. héten :) jövö héten megyek a terheléses cukor vizsgálatra :)
itt vagyok, csak ezekhez nem tudtam hozzászólni :)
Hát,néha,ha nagyon koncentrálok,akkor már érzek dolgokat. Nagyon izgis!:))) Te hol is tartasz most?
Hogyhogy? Nem most kezdödött a munkanélkülid?
Ne is mondd!! És mától se segély,se táppénz,se semmi,és még a tb-t is nekem kell fizetni magam után!:(((
Mozogni nem érzed még? :)
További ajánlott fórumok: