Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Jó étvágyat Iriszke!!
Nem is az hogy kismami mert nem lényeg de azért nehogy már ne tudja egy ottani dolgozó hogy érvényes e vagy nem a beutaló?!2óra alatt 5ször voltam rosszul most kicsit belefáradtam az orvosokhoz járkálásba:(
Irtam pont Dorcinak hogy szorakozik velem a szervezetem mar megint :((((
Mert be allt 28 naposra a ciklusom a mult 2 honapban .
Most meg vartam vartam vartam es sehol a pe. most vagyok a 20. napon azt hiszem es most van pe. szerintem megitn 32. napos lesz a ciklusom.....
megyek ebédelni
puszi
a kismamákra nincsenek tekintettel
a vérvételnél reggel órákat kell várni a zsúfolt teremben, hátha elkapsz valamit:(
undorító
ez tavalyi emlék:(
te hogy vagy?
hogy állsz a ciklussal?
Hat nem semmi :(
Legalabb tekintettel lehetnenek hogy kismama vagy ...
:)
Nagyon orulok neked iriszke :)))
szemelyesen is szep 9 honapot kivanok neked :)
hát remélem
a szagundor is csak-csak megjelenik:)
meg délelőtt azt hittem leesik a fejem, olyan álmnos és fáradt lettem, ez most múlóban, biztos a 2 csésze tea hatása:)
Igen olvastam reggel a naplodba :)
De legalabb jelez a pici hogy ott van a pocidban :))
Mi is jól vagyunk!!Csak ma az idegbaj elkapkodott egy kicsikét!!Ma mentem volna belgyógyira és olyan okosok itt hogy nem tudjál meddig érvényes oda a beutalom!!Ja és közölte velem 2óra várakozás után hogy ma már nem férek be!!Igy lekakilom és megyek a jövöhéten!!:):)
Iriszke :))
alakulok:))
alakulunk:))
Szia :)))
Hogy vagytok :)???
Szia Iriszke uj kismami :))) Hogy vagy???
szia Andi:)
hogy vagytok?
Sziasztok!
Én is vagyok szép napot!!
Minihope :)) ez jo :D
Nem nem vagyok annyira elkenodve csak elore nezek :)))
1. Ha nincs baba akkor megyunk 31.-en egy fesztivalra be Londonba lesz nagy dinom-danom erezd el a hejem stb... :D
2. ha kitolodik a pe. akkor lehet hogy szeptemberben az elso hazassagi evfordulonkra fog esni :)))) a 2.ik naszejszakara :)
Na,elüldöztem mindenkit???
Akkor alszom egyet!:))
Majd jövök,puszi!
Jajjj de joo lenne :)))
De most megint szorakozik a szervezetem :(
Mert most olyan szepen vissza allt 28 naposra a ciklusom erre varom varom a peteeresem es sehol es azt hittem mar nem is lesz ebben a honapban :(
De szerintem ma van vagyis tuti de mar a 20ik napon vagyok szoval attol felek megint jo hosszu lesz a ciklusom :(((((
Szia Belly :)
Jo etvagyat :))
Jól,köszi!:))
Mit jössz,gurulsz!:))))Addigra ugyanis már jócskán pocis leszel Te is!:))))
Szia Dorci :))
Hogy vagy(tok) :)??
Hogy repul az ido lassan azt veszem eszre hogy szulsz es megyek latogatni :)))
Neked azt kívánom,hogy csak a szép dolgokat tapasztald meg a várandósságból,minél hamarabb!!!!:)))
Jó étvágyat!
de, légyszives nekem kívánd, jó?
mert már kezdem úgy érezni hogy soha nem jön el az az idő!
na mentem kajálni