Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
sziasztok lányok!!
hogy vagytok?Adri eredmény?
még nem olvastam vissza
Oksa!Nekem is kéne gy kicsit dolgozkolódni!Puszka
Biztos finomak lehettek!Múlt héten mikor otthon voltam én is annyira élveztem, hogy volt időm főzőcskézni!Mert ilyenkor mikor hazamegyek munka után valami gyors kajára van szükség mert fél 6 van mire otthon vagyok és csak utána kezdek neki főzni!!Emiatt pedig sokszor nincs is kedvem hozzá!
Bocsi Adri,de lassan nekem is indulnom kell,és még pizsiben vigyorgok!:))
Később jövök!
Nagyon fincsik lettek!:)))Sültkrumplit csináltam hozzá,és a fokhagymás kapros tejföl nagyon feldobta az egészet!:)))
Hú,annyira bekajáltam!!!
Igen!!! Ha könnyen eléred mensi lesz,ha nyújtózkodni kell,akkor valószínű a baba!!!:)))
Hogy sikerültek a tök puffancsok???
Tuti,hogy nem ment feljebb,hiszen szedted a gyógyszert!!!!!
Ne idegeskedj (tudom,mondani könnyű) ígérem nem lesz semmi gáz,jó??!!:)))
méhszáj? Mit csináljak vele? Nyúljak fel? :D De most tényleg, mert nem sszoktam magam vizsgálni..
se hőmérő..
csajok ,sajna mennem kell dolgozni :(
Majd jövök este :)
Remélem, hogy te pozitívat fogsz tesztelni!!!!!!!!Nagyon szorítok neked!
Hát ez az!Eddig ilyet nem éreztem, mert oké a melleim érzékenyebbek voltak de a bimbók nem fájtak még soha!Remélem nem ment feljebb a prolaktinom, mert akkor kiakadok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztosan nem volt korai a tesztelés!Ebben nem is reménykedek!De ha hétfőig nem jön meg akkor tuti mennem kell a dokihoz és megnéz majd UH-on is!
én azt se tudom ,hogy mikor fogant meg ( ha megfogant).. de tegnap óta fáj..úgyhogy lehet,hogy menszi lesz a vége..
Pedig én nem szoktam elötte ilyeneket érzni..de tényleg. nekem megjön és kész.
Hát,mondanám Neked is,hogy jó jel,de sajna nem tudom a prolaktin mit okozhat!!
De bízom benne,hogy rövidesen helyreáll minden és jöhet a bébi!!!!!
Adri, lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt :) annyian babásodtak ebben a hónapban :) Nem hiszem,hogy mi kivételek leszünk/ vagyunk :)
én se birom ki a hónap végéig..de hát egy nega teszt már kiakasztana :S
Igen!Sajna!A ciklusnak a 3. napján!!!!!!!!!!!!!
Hát az az igazság, hogy nekem is érzékenyebbek a melleim a bimbók körül meg néha kifejezetten fáj és nagyon érzékeny!Én nem tudom mi van velem.
Elhiszem Drága! Csak akkor tudják nézni a szintet,ha megjön?
Hónap végééééén????????Még csak 23.-a van!!!!
De Te tudod! Engem meg csak egyen az ideg,mi??:)))
Amúgy a cicifájás jó jel!!!!:))) Nekem már a fogantatás pillanatától fájt!
Szióka!Hidd el én is vártam volna még a teszteléssel jövő hétig ha nem lebegne a fejem felett a prolaktin szintem!De hát a negatív teszt ellenére ez azért már még is csak a 33. ciklusnapom!!!Ennyi még sosem volt!
Én is remélem, hogy hamarosan megjön és nincs semmi gáz!!!Fogalmam sincs, hogy vajon mi zajlik bennem és még azt a fránya prolaktin szintet sem tudom!!!!!!!!!!Kiakasztó!
sziasztok. Nekem se jött meg még , de Párom azt mondta,hogy csak a hónap végén teszteljek, ha addig se. Tegnap volt de. hogy olyan mintha megjönni, kicsit másabb érzés volt,de szerencsére nem történt semmi. Utána meg nem éreztem egész nap semmit,de a cickóim már fájnak. :(
Óóóó,pedig én annyira bíztam benne!!!:(((
De akkor nem sajnálkozok!!:)Reméljük akkor hamarosan megjön,és nem lesz semmi gáz!!
Sziasztok csajok!Hát megint negatívat teszteltem, de nem kell sajnálni én sem teszem, mert valahol tudtam én ezt azért halogattam a tesztelést!Időt akartam hagyni a menszinek hogy megjöjjön de még mindig nem tette!!!!!!!!!Most már meg majd azon parázhatok, hogy miért nem jön már meg!!!!!!!!!!!!Ha hétfőig nem jönne meg felhívom a dokimat és elmondom, hogy mi a szitu!
Jó reggelt!
Még mindig sehol senki???
sziasztok :)
Van itt valaki?:)
További ajánlott fórumok: