Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
az is volt, finom:))
te mit ebédeltél Gabi?
az kafa lehet
nálunk szetgyörgyön is van a falú végén új utcák, ahol csoda házak vannak, nekünk régi házunk van, nem új, de megcsinálgattuk amennyire futotta:)
kellene még tetőt cserélni, vagyis nem létszükséglet, de jó lenne, meg színt kéne adni a háznak, de ez mind ráért, a baba után is, belüről rendbe van, az a lényeg
finit ettél Íriszke!
egyszer voltam Pakson
naná, hogy az erőműben voltunk osztálykiránduláson
illetve tanulményi kirándulás volt, egynapos
csontleves volt
rántott tonhal petrezselymes krumplival és kovi ubi
és vettem zalakockát, de még nem ettem meg:))
hát van egy két panel, de inkább kertes házak jellemzőek.
most a legszebb rész ahol mi lakunk egy teljesen új lakópark, tele szebbnél szebb házakkal, szeretek sétálni mert olyan jó nézelődni. ahát a mi részlegünk kevésbé gazdag a kis sorházakkal, de én akkoris szeretem :)
csend van és nyugalom, friss levegő, kint a város szélén
inkább keretes házak vannak vagy panel rengeteg is van?
Paks is szép, van minden fejlődik, csak a szórakozás kérdése szar mint felétek
de van strand, mozi, koripálya télen, szép Duna-part :)
:) ok
szép kisváros
tesco és aldi van, pláza nincs, mozi és strand is van, csak szórakozási lehetőség nem nagyon van. vannak éttermek, koripálya, uszoda, csak vmi jó szórakoztató központ v ilyesmi jó lenne
holnap felköszöntelek majd délután
Jászberény különben szép város?
Van minden? Tesco, Aldi, Lidl, pláza, strand, mozi minden?
persze drágám, tudjuk mi már mit kívánunk és persze mindenki saját magának is meg a barátainak akit szeret :) én is szívből kívánom neked drágám!
persze, hívj fel nyugodtan ha ráérsz vmikor :)
az jó, de ilyenkor van a grillezés ideje nem de?
nyami én is ennék, nekünk is van gömb - grillünk, de apa nem szeret grillezi, legalábbis csinálni :(
akkor tényleg rohanás lesz a délutánod, nem baj az este majd buli lesz!!
koccints az egészségemre is és kívánj nekem valamit amit nagyon szeretnél!
Én már kívántam drága, de majd holnap ki tudja, lehet csörög a telód, úgy se beszéltünk még , így kiváncsi vagyok a hangodra, felhívhatlak ha nem baj?
hát a görög saliba én szoktam tenni paradicsomot, paprikát, kígyóubit, lila hagymát, olívát és fetát és sóval meg oregánóval ízesítem és kicsi olajat öntök rá.
úgy beszéltük meg, hogy mi a salátát meg üdítőt viszünk, a többiek megvették már a húst. hát igen, ez nem olcsó mulatság sajnos...
nem tudom végülis milyen húsokat vettek
görög sali, nyami - hogy csinálod?
a grillezés elég költséges egy kaja, főleg így hó végén, de ha össze dobjátok úgy ok, milyen húsból és milyen páccal grilleztek? zöldségeket is?
oké :))
én is nagyon benne lennék!!!
és megint rohanni fogok, mint a nemnormális!
bicajjal vagyok, be kell mennem bevásárolni az esti grillezéshez, el kéne menni anyósomékhoz... és 5-re mennénk grillezni! ja és meg kéne csinálnom a görög salátát is... hát szóval ez megint lehetetlen lesz
hacsak nem megyünk haza MOST :D
szia Adri:))
hát érdekes anyósom az biztos, de Zsolti is inkább hamukázik, jó mondjuk most a baba még nem publikus, majd csak jó két hét múlva
dehogy mindig mikor megy ki, hol van, miért nem megyünk, nekem ez sok
de tényleg emelett nagyon sokat segít
nagyon nagy segítség, hogy nem kell főzni, az biztos:)
az a baj idő sincs nagyon semmire! rövidek a napok!
nekünk a nagymamák, főleg az én egyik mamám sír örökké hgy nem megyünk soha hozzá... dehát mikor menjünk? most akkor minden nap mehetnénk valahová, hogy mindenki sorra kerüljön...
meglesz az is hamarosan! ígérem :)
puszi
szomorú de így van
többet kellene menni
Igen már csak egy valami (valaki) hiányzik, de majd...
Na pussz
oké drága, további nagyon szép nepot Neked!
millió puszi
én is lakatam náluk, hát nem mondom meredek volt a szitu, nem kotorászott, de idegesítő a depije anyósomnak , meg ahogy szenved és mindig maga bajával van elfoglalava, de segítőkész, még mindig adott mikor meg voltunk szorulva, úgyhogy a rossz mellett jó is van
de amennyit megyünk elég is:( nekem, apának nem biztos