Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval) (beszélgetés)
Jajjjjjj:( Ne csináld már!
Akkor most mondok vmit: nekem nincsenek pattik, és még sem látom magam szépnek! Sőt!
Mikor hagytad abba a gyógyszert? Ezekre a cuccokra mindig csak jót lehet mondani:) Igaz, nem sok mindent próbáltam még ki, de amit igen azzal meg voltam/vagyok elégedve!
Tudom, hogy ki lehet bírni, de nem tudom, hogy mi és hogyan fog történni és már ettől fosok! A vizsgálattól meg pláne!:)
biztos szép vagyok,sötétben hátulról a szekrény mögött.
hormonháztartás még nem rendeződött ,amióta abbahagytam a tabit! Kozmetikus,bőrgyógyász is azt mondta,egy ponton túl nincs mit tenni,ez belülről fakad.Ez a cucc az első ami enyhíti.
Ne félj Kriszti,jó cél érdekében ki lehet bírni! Lélekben veled leszek,nekem sincsenek kórházi élményeim,de hidd el sokan kibírták,és volt aki szerint nem is fáj jobban mint egy rutinvizsgálat,vagy mensis görcs!
Igen, azt mondták, hogy a 6. és a 12. nap között csinálják, tehát, ha holnap megjön, akkor már nincs 2 hetem se:(
Jaj, ne butáskodj! Biztos így is szép vagy, csak Te nem látod így magad. De, miért jöttek ki a pattanások?
Ok, köszönöm:) Nekem is volt egy ismerősöm, de már nem csinálja. Jó tudni, hogy Te tudsz szerezni, ha kell.
úgy készülj hogy azt rögtön mensi után végzik
a végén még szépnek fogom magam érezni:) Ez az érzés másfél éve elkerül..:(
képzeld nem jönnek ki rajtam ragyák:)))
egy ismerősöm ismerőse aloézik ,engem is be akart szervezni,de engem nem érdekel az üzleti része,csak ez a pár termék!! Ha bármi kell szólj,úgyis megyek holnap(vagy csak a férjikém)
A meddőségibe? Majd, ha megjön időpontot kell kérnem a HSG-re. Valamit akartam még írni, de elfelejtettem:D
Az agyadban? Az még mindig jobb, mint a fúró:DDD
te mikor mész a dokidhoz?
Nekem csak a petefészkem szokott fájni, igaz azt hiszem, most decemberben nem fájt. Az baj?
Honnan szerezted be?
Az azért jó, ha balhézik:) Valamit tuti jelez!
Na, majd kipróbálom:) Biztos nem lehet rossz!
máris izzadok tőle,ahogy eszem,wáááá,az agyamban a fokhagyma
ezek tuti pés jelek,de sose voltak ilyen egyértelműek eddig!!! Csak segít a Multi Maca!
na most a bal cickóm balhézik:)
hát én ilyen pici 1 decis pohárba teszek egy evőkanál mézet,elkeverm,és jóízűen megeszem azonnal:)
Jaaaaaa:) Az más:) Azt hittem most kezdődik.
Soha nincs késő elkezdeni:)
Mennyi mézbe kell tenni? Egyből lehet enni vagy hagyni kell állni?
költő veszett el bennem, ...sajnos nyomtalanul:)
2 gerezd áttörve
fejest ugrik a mézbe,
beveszed jól teszed,
másnapra nem leszel beteg:)
Én általában mindig itt vagyok, kivétel amikor a fogorvosnál szenvedek. Én is örülnék, ha többet tudnánk beszélgetni:)
Mi is köszönjük, hogy vagy!
További ajánlott fórumok: