Fotók egymás mellett a naplóban..! (beszélgetés)
na leírom, hogy én h szoktam, próbálom egyszerűen
mondjuk ha két képet akarok akkor megnyitok 3 paintet. Elsőbe és a másodikba is beillesztek 1-1 képet (szerkesztés-fájl beillesztése)
Aztán első képnél és a másodiknál is átméretezés következik így:
Kép---nyújtás/döntés---nyújtásnál a függőleges és a vízszintesbe azonos számot írjunk. Először mondjuk írunk 50et. Aztán ha még így is nagy akkor utána mondjuk csökkentsük a méretet a felére,tehát megint írjunk 50et,ha még mindig nagy kicsinyíthetjük megint tovább. Ha mind a két kép elég kicsi, akkor kijelöljük mind a két képet (egyesével és beillesztjük egymás mellé a harmadik megnyitott paintünkbe.
Sziasztok!
Nekem is elkelne egy kis segítség... Nekem Linux op. rendszerem van, és szeretnék én is összehasonlító képeket egymás mellé tenni, és valami jófajta képszerkesztő progi kéne, ami persze magyar nyelvű, és laikusok számára is egyszerű...
Valaki esetleg tud segíteni?
Kisebbítsd le a méretét akár sima Painttel 200x300-ra, és így töltsd fel egy olyan oldalra, ami kóddá generálja. Ezt ugyanígy a másikkal is, és közvetlen utána rakd a kódot.
Ha van a végén <p> akkor töröld ki, mert az a nagy szóköz illetve enter.
További ajánlott fórumok:
- Két magánhangzó egymás mellett ABC-ben
- 3 mássalhangzó egymás mellett
- Írjál olyan értelmes szót amibe "em "egymás mellett megtalálható.
- Írjál olyan értelmes szót amibe "ek"egymás mellett megtalálható
- Írjatok olyan szavakat, amelyben a km páros szerepel (így egymás mellett)
- "m""é""h"-szavad tartalmazza e három betűt, egymás mellett vagy egymástól távol./pl:poszméh, MegÉlHetés/